Trouwkaarten: de nieuwe DIY collectie

23-05-2019
trouwkaart botanischHet was de opkomende trend van het afgelopen jaar: de DIY kaarten. We hebben ze in alle soorten en maten voorbij zien komen en vooral bij de trouwkaarten waren ze mega populair. En wij begrijpen wel waarom, met deze ontwerpen tover je jouw trouwkaart gemakkelijk om tot een originele uitnodiging. Daarom vonden wij het hoog tijd voor een nieuwe collectie!

Creatieve trouwkaarten in een handomdraai

De nieuwe collectie DIY-trouwkaarten staat online en wij zijn er super blij mee. Om er voor te zorgen dat de collectie zo hip en modern mogelijk is, hebben de ontwerpers van Koningkaart de koppen bij elkaar gestoken en de laatste trends goed in de gaten gehouden. Dat kun je dan ook goed terug zien in onze laatste ontwerpen. De hipste kleuren zoals roestrood, grijsgroen en donkerblauw komen langs. Daarbij is de botanische trend nog steeds ongekend populair. Daarom hebben we een paar prachtige trouwkaarten met subtiele bladeren toegevoegd. Zo is er voor iedere liefhebber een mooie trouwkaart!

Maar wat maakt deze kaarten nu zo bijzonder? Deze trouwkaarten zijn net even iets specialer dan de gewone trouwkaart. Het leuke van deze kaarten is het verrassingseffect. Je knipt of snijdt het aangegeven strookje op de voorzijde weg, en SURPRISE! Een stukje tekst of een gedeelte van een foto van de binnenkant van de kaart komt tevoorschijn. Super simpel en hartstikke origineel.

Zelf een DIY trouwkaart maken?

Wij vinden onze nieuwe collectie super leuk, maar het kan natuurlijk heel goed zijn dat jij nog iets mist. Daarom hebben wij een handige ontwerptool waarin trouwkaarten personaliseren heel eenvoudig is. Je kunt onze bestaande DIY-kaarten helemaal naar wens aanpassen, dit doe je door bijvoorbeeld de lettertypes aan te passen of de kleuren te veranderen of je kunt mooie illustraties en foto's toevoegen. Daarnaast kun je natuurlijk helemaal opnieuw beginnen met een blanco ontwerp. Houd goed rekening met het wegsnijden van het strookje tijdens het ontwerpen. Aan de linker binnenzijde valt er dan tenslotte een stukje kaart weg en een gedeelte van de rechterkant wordt natuurlijk zichtbaar, ook als de kaart gesloten is. Heb je hulp nodig of heb je hier vragen over? Ons ervaren team staat iedere werkdag tussen 9.00 en 17.00 uur voor je klaar.
trouwkaarten DIY