Nieuwe collectie klassieke geboortekaartjes!

25-05-2018

Verfrissend nieuwe ontwerpen

Klassieke geboortekaartjes Bij het voorjaar hoort natuurlijk de grote lenteschoonmaak. Het team van Koningkaart besloot om de categorieën bij geboortekaartjes eens een fijne opfrisbeurt te geven en ging daarom flink aan de slag met nieuwe ontwerpen. Dit keer: Klassieke geboortekaartjes!

Tijdloze ontwerpen
Stijlvolle geboortekaartjes gaan nooit uit de tijd. Dat weet het team ontwerpers van Koningkaart maar al te goed. Er worden namelijk veel kaartjes uit deze prachtige categorie besteld. Hoog tijd om een frisse lading ontwerpen toe te voegen! We hebben echt uitgepakt en voor ieder wat wils gemaakt. Bijvoorbeeld een eenvoudig wit ontwerp met een grote klassieke letter op de voorzijde, versierd met takjes. Maar ook een prachtig tweeluik met een mooie foto van je pasgeboren kindje en strakke typografie.

Maak je kaartje extra klassiek
Hoe zorg je ervoor dat jouw kaartje die stijlvolle sfeer uitstraalt? De nieuwe ontwerpen hebben een rustige opmaak met veel wit of zachte pastelkleuren. De naam wordt vaak met sierlijke of chique letters op de kaart gezet. Maak het extra persoonlijk door een lichte of zwart-wit foto van je pasgeboren kindje op de voorzijde te plaatsen. Pas eventueel teksten en kleuren naar wens aan in de ontwerptool. Tevreden? Kies bij de papiersoort ‘structuur’ voor de finishing touch. Bestel een proefdruk en bekijk het gedrukte resultaat!
 
Klassieke geboortekaartjes