Koningkaart heeft een nieuwe blog!

19-09-2018
nieuwe blog Het heeft wat tijd gekost, maar dan heb je ook wat. Onze nieuwe blog staat sinds kort online en we zijn er enorm trots op! Misschien ben je hem zelfs al tegengekomen en heb je een kijkje genomen. We hebben de blog in een nieuw jasje gestoken aansluitend op wat wij willen uitstralen.

Hier komen allerlei leuke berichten te staan over diverse onderwerpen. Zo kan je voor onder andere inspiratie en tips een kijkje nemen op onze blog. Soms heb je wellicht geen inspiratie en zoek je het internet af naar bijvoorbeeld kleurencombinaties voor de babykamer. Of je bent gewoon nieuwsgierig naar de nieuwe collectie die binnenkort verkrijgbaar is. Over dit soort onderwerpen schrijven wij artikelen die jou verder helpen.

Leer ons kennen

Met behulp van interviews leer jij ons een beetje kennen. Het kan ook zo zijn dat jij je afvraagt hoe nieuwe collecties tot stand komen. Dit kan je allemaal lezen in toekomstige interviews. Daarnaast komen er ook instructiefilmpjes op te staan. Mocht jij je afvragen hoe je labels het beste kan bevestigen, dan is een filmpje wel zo handig en leuk om te zien.


Nieuwe collecties

Zoals eerdergenoemd, besteden wij ook aandacht aan de nieuwe collecties op onze blog. Op deze manier ben jij gelijk op de hoogte zodra we een nieuwe collectie hebben. Dat is erg fijn om te weten voor het geval je op zoek bent naar iets nieuws en origineels!
blog koningkaart