Party time: nieuwe uitnodigingen

16-08-2019
KinderfeestjeBij Koningkaart is het altijd feest! Of je nu gaat trouwen, een jubileum te vieren hebt, in verwachting bent of gewoon jarig bent. Dat gaat natuurlijk gepaard met een mooie uitnodiging. Want in dit digitale tijdperk is er tenslotte niets zo leuk als een echte originele uitnodiging te versturen én te ontvangen!

Let's party met de nieuwe uitnodigingen van Koningkaart

Binnenkort jarig? Of vier je de verjaardag van je kind? Misschien ben je wel in verwachting van je eerste kindje? Wij vinden bij Koningkaart dat er altijd een reden voor een feestje is. Het is dan ook geen wonder dat onze nieuwe uitnodigingen zo leuk zijn geworden. Ons team met ontwerpers is enthousiast aan de slag gegaan en heeft een hele nieuwe collectie met verjaardagskaarten, jubileumkaarten en andere uitnodigingen te voorschijn getoverd. Zo zijn er super originele uitnodigingen voor het kinderfeestje van je zoontje of dochter met speciale thema's. Het is natuurlijk extra leuk als je feestje een ruimte thema heeft en de uitnodiging hier mooi bij aansluit.

Jubileum: vier je mijlpalen in stijl!

25 jaar getrouwd zijn is natuurlijk wel heel erg bijzonder. Logisch dat je dit in stijl wilt vieren. Maar ook het 10-jarige bestaan van je bedrijf verdient een feestje. Of misschien ben je zelf onlangs 50 geworden, nog zo'n een speciale mijlpaal. Deze gebeurtenissen wil je graag met je vrienden en familie vieren. Om ze alvast in de stemming van je feest te krijgen, kun je ze een toepasselijke uitnodiging van Koningkaart toesturen met alle informatie. De nieuwe collectie bestaat uit hippe uitnodigingen met goudkleurige spetters, waterverf en lampionnen. Maar er zijn ook prachtige klassieke jubileumkaarten met rozen, goudkleurige cijfers, confetti en stijlvolle typografie. Zo is er voor ieder feestje een geschikte uitnodiging. Zit jouw perfecte uitnodiging er nog niet tussen? Dan kun je natuurlijk ook zelf aan de slag. Kom je er niet helemaal uit. Neem gerust even contact op. Wij staan voor je klaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.
Uitnodigingen