Monochrome geboortekaartjes

29-01-2021
monochroom geboortekaartje terracottaDe ontwerpers van Koningkaart weten het zeker; dit is de trend van het moment. Monochrome geboortekaartjes. We horen je denken: wat is dat nou weer? In dit nieuwsbericht vertellen we je alles over deze hippe geboortekaartjes in één kleur.

Geboortekaartjes met trendkleuren

Na een goede brainstorm zijn we eruit: monochroom is helemaal hot en happening. We hebben het voorbij zien komen in de interieur trends. Ook Pinterest staat er vol mee. Hoog tijd om een paar nieuwe geboortekaartjes te ontwerpen. Maar wat houdt monochroom nou eigenlijk in? In dit geval heeft je geboortekaartje maar één enkele kleurtint. Hierdoor wordt het ontwerp in één klap een samenhangend geheel. Met de trendkleuren van moment is het niet moeilijk om leuke kleuren te kiezen. Voor de nieuwe ontwerpen kozen wij terracotta, grijsgroen en lichtblauw. Wat dacht je van een geboortekaartje in de trendy kleur terracotta, omrand met tropische bladeren.

Stoere of stijlvolle geboortekaartjes?

De gekleurde achtergrond biedt een basis voor het geboortekaartje. Met een zorgvuldig uitgekozen lettertype verleg je alle focus op de naam van je pasgeboren kindje. En dat is natuurlijk precies wat je wilt. Ben je een liefhebber voor stoer. Dan is het vierkante geboortekaartje met een vet en stijlvol lettertype Playfair Display wat voor jou. De langwerpige kaartjes ogen wat rustiger. Dit komt door het gebruik van een stijlvol en sierlijk lettertype waarmee de naam groot in het midden van de kaart wordt geschreven. Er zijn natuurlijk nog veel meer opties. In onze ontwerptool kun je er lekker op los experimenteren. Hulp nodig of vragen over jouw monochrome geboortekaartje? Neem gerust contact op. We staan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur voor je klaar.

geboortekaartje uni roestrood   uni geboortekaartje lichtblauw   monochroom geboortekaartje groen