Minimalistische trouwkaarten: strak en clean

22-02-2019

nieuwe trouwkaartYes! Afgelopen week hebben we weer een nieuwe collectie trouwkaarten online gezet! De ontwerpen zijn vooral strak, minimalistisch en gedurfd. Omschrijft dit helemaal jullie stijl? Lees dan snel verder voor meer inspiratie.

Minimalistisch en met mooie nieuwe kleuren

Voor onze nieuwste trouwkaarten zijn we aan de slag gegaan met een kleur die we nog niet eerder hebben gebruikt: roestbruin! De kleur is prachtig in combinatie met wit en lichtroze. De ontwerpen hebben we over het algemeen erg strak en clean gehouden. Zo staat op een aantal kaarten de tekst bijvoorbeeld rechts uitgelijnd in plaats van standaard in het midden gecentreerd. Zo’n minimalistische kaart heeft niet veel meer nodig dan een mooi lettertype en eventueel wat gouden accenten. Natuurlijk kun je bij elke kaart de kleuren en teksten volledig naar wens aanpassen. Zouden jullie voor een strakke trouwkaart gaan?

Zet jullie initialen op de trouwkaarten

Zoals we in het nieuwsbericht van 1 februari al hebben gezegd zouden er nieuwe hippe trouwkaarten met initialen op onze website komen. Deze week staan ze dan ook echt online! We zijn aan de slag gegaan met initialen in combinatie met bloemen, eucalyptus, waterverf of een foto. De initialen zorgen voor een chique uitstraling en je kunt er verschillende lettertypes voor gebruiken. Het nóg leuker om de initialen op de bijpassende sluitstickers te zetten! Zo krijgen je gasten alvast een voorproefje op de trouwkaart als ze de envelop zien. Heb je hulp nodig met het ontwerpen van jullie droomkaartje? Laat het ons weten!nieuwe trouwkaarten