Minimalistische geboortekaarten: simpel en puur

09-04-2019
Minimalistische geboortekaartjeHeb jij onze nieuwe collectie geboortekaartjes al gezien? De nieuwe ontwerpen staan net online en wij zijn super trots! Dit keer is het team van Koningkaart aan de slag gegaan met minimalisme. Less is more is dan ook heel erg toepasselijk op deze nieuwe collectie.

Tijdloze geboortekaartjes

Fan van minimalisme? Dan word je vast en zeker heel erg blij met de nieuwe collectie geboortekaarten van Koningkaart. Op onze nieuwe pagina Minimalistische geboortekaartjes staan de mooiste ontwerpen met rustige opmaak. Zo hebben we mooie ontwerpen met een sierlijk font en stijlvolle getekende bloemetjes, maar ook stoere ontwerpen met waterverf en enkel de naam in een trendy lettertype. De ontwerpen kenmerken zich door de zachte kleuren, chique lettertypes en het gebruik van veel witruimte. Dit geeft de kaartjes een tijdloze uitstraling.

Prachtige lettertypes en stijlvolle kleuren

Waar moet je op letten bij een mooi geboortekaartje ontwerpen in een minimalistisch stijl? Deze ontwerpen hebben niet veel nodig om super chic te zijn. Het is een kwestie van de juiste balans tussen lettertypes en illustraties. Bij deze collectie hebben we extra aandacht in het kiezen van een prachtig lettertype gestoken. Door een mooi lettertype aan de ontwerpen toe te voegen krijgen de kaarten de zuivere en stijlvolle uitstraling die ze verdienen. Liever een ander lettertype? Dat kan natuurlijk ook! In onze ontwerptool maak je de kaart helemaal naar wens. Met keuze uit meer de 50 lettertypes zit er vast wel een mooie tussen.
eenvoudige geboortekaartjes