Lentekriebels: de leukste geboortekaartjes van Koningkaart

03-04-2020
geboortekaartje silhouetDe lente is officieel begonnen! En dat betekent: lammetjes in de wei, een voorzichtig lente zonnetje in de lucht en velden vol krokussen en narcissen. En hoewel we de lente in deze gekke tijden allemaal anders beleven dan normaal, zijn dit toch de kleine dingen waar we van kunnen genieten! Ben je uitgerekend in de lente en nog op zoek naar een leuk geboortekaartje? Lees dan snel verder.

Vrolijke geboortekaartjes met bloemen en beestjes

Hoera, je bent in verwachting! Speciaal voor de papa’s en mama’s die hun kindje in de lente verwachten, hebben wij de leukste lente geboortekaartjes op een rijtje gezet. Het is natuurlijk extra leuk wanneer je kaartje een beetje aansluit op het seizoen. Voor de lente hebben we een breed assortiment van geboortekaartjes met bloemen en bladeren, lieve schaapjes en mooie silhouetjes. Zo hebben we speelse ontwerpen met initialen en getekende lammetjes en konijntjes. Of wat dacht je van dit gloednieuwe geboortekaartje met vlinders en een klein kindje met een vrolijk gekleurde vlieger in de hand? Op en top lente dachten wij zo.

Vier keer lente

Ben je een beetje overweldigd door al onze vrolijke geboortekaartjes? Om jullie een beetje op weg te helpen hebben wij onze favoriete geboortekaartjes met het thema lente uitgekozen. Op de eerste plek staat het populaire DIY kaartje met bladeren en grote foto. Gevolgd door een wat nieuwer ontwerp met getekende droogbloemen. Als derde, dit vrolijke tweeluik kaartje met bloemen, vlinders en een foto. En last but not least, een schattig ontwerp met geschilderd schaapje. Zit jouw ontwerp er niet tussen, neem eens een kijkje bij silhouet geboortekaartjes of botanische geboortekaartjes, hier vind je de fleurigste kaartjes. Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag gaan, niets is leuker dan een uniek geboortekaartje voor jouw pasgeboren kindje!