Laat de lente maar komen!

15-03-2021

monochroom geboortekaartje terracotta Het voorjaar staat alweer voor de deur. De zon laat zicht wat vaker zien en je hoort steeds meer vogeltjes fluiten. Ook merk je dat de mensen om je heen steeds vrolijker worden. Daarom vinden wij het een mooi moment om jou wat meer over onze lente geboortekaartjes te vertellen.

Een nieuw seizoen, een nieuw begin

De lente kenmerkt vaak als een nieuw begin. Bloemen staan in bloei en ook worden er in de lente veel jonge dieren geboren. Elk seizoen heeft zijn charmes, maar stiekem is de lente wel een beetje onze favoriet. Als je uitgerekend bent in de lente is het natuurlijk hartstikke leuk om dit seizoen terug te laten komen in het geboortekaartje van jullie kleine spruit. Wij hebben een ruim en gevarieerd assortiment die hierop aansluit. Denk hierbij aan vrolijke diertjes en fleurige bloemen. Een seizoensgebonden geboortekaartje maakt het allemaal net wat specialer, dan een kaartje dat het hele jaar door kan.

Eén met de natuur

Op onze collectie lente geboortekaartjes zie je veel natuurlijke elementen terug komen. Zo hebben wij een hoop kaarten waarbij je bloeiende bloemen en groene blaadjes ziet. Ook hebben we vrolijke kaartjes waarop jonge, geïllustreerde diertjes te zien zijn. Deze zijn ontzettend leuk te combineren met de initiaal van jullie kindje. Is dit voor jou allemaal net iets te zoet? Dan hebben we ook wat stoerdere ontwerpen met daarop strakke silhouetten. Deze collectie heeft dus voor ieder wat wils. En heb je zelf een idee? Je kunt altijd zelf een kaart maken met de beelden uit onze database. Superleuk om te doen en extra origineel.

Heb je een kaartje naar wens gezien? Personaliseer deze dan in onze handige designtool en bestel een proefdruk om het resultaat in het echt te bekijken. geboortekaartje uni roestrood   uni geboortekaartje lichtblauw   monochroom geboortekaartje groen