15% korting op de kerstkaarten

05-11-2019
korting kerstkaartenZakelijke kerstkaartenWe kijken altijd weer met veel plezier uit naar de laatste weken van het jaar waar alle feestdagen dicht bij elkaar liggen. Eerst Sinterklaas voor wie nog kleine kindjes heeft en een paar weken later volgt Kerstmis en Oud & Nieuw. Voor werknemers vallen deze dagen dit jaar extra gunstig want ze zijn allemaal op een doordeweekse dag. Dat betekent dat je zomaar wat extra vrije dagen hebt. En wil je deze weken volledig vrij dan hoef je maar een paar dagen op te nemen. Veel bedrijven zijn de laatste twee weken van het jaar dan ook collectief dicht. Dat betekent wel dat in de eerste 3 weken van december al het werk gedaan moet worden, denk bijvoorbeeld eens aan de kerstkaarten.

Wilt u dit jaar uw zakenrelaties en collega's een mooie kerstkaart sturen?

Houdt u van deze traditie en wilt u dit jaar iedereen een mooie kerstkaart namens uw bedrijf sturen? Dan is de maand november misschien wel extra geschikt om deze klus reeds voor te bereiden. Schrijven, in envelop steken, adres printen, postzegel plakken, als u veel kaarten heeft bent u echt wel even bezig. Bij Koningkaart krijgt u maar liefst 15% korting op de collectie online kerstkaarten als u voor 15 november bestelt. Dus zeker de moeite om dit jaar eens vroeg te beginnen met het uitzoeken van de perfecte kaart. Eigenlijk een win-win situatie, ruim op tijd met het voorbereiden en nog eens een mooie korting.

Wat voor kerstkaart wilt u bestellen?

We hebben onze kerstkaarten ingedeeld in diverse categorie├źn, dit om de keuze voor u wat gemakkelijker en overzichtelijker te maken. We hebben kerstkaarten ingedeeld op branche, op thema en natuurlijk algemene designs. Bij branche kunt u denken aan bijvoorbeeld bouw, haven, transport of onderwijs en bij thema aan natuur, gezondheid, internationaal, etc. Alle online kerstkaarten kunt u zelf bewerken met onze designtool. U kunt de teksten aanpassen, kleuren en foto's wijzigen. Mocht dit niet lukken (niet bij ieder ontwerp is dit mogelijk) we helpen u graag bij het maken van de ideale kaart. Neem hiervoor gerust contact met ons op. 

Gratis drukproef van uw ontwerp

Heeft u vorig jaar ook al bij ons zakelijke kerstkaarten besteld? Bel dan even voor een gratis drukproef, we hebben voor onze vaste klanten een nieuwe code (deze staat ook in de nieuwsbrief van vorige week).
kerstkaarten met korting