Kleurrijke silhouet kaartjes met meerdere kindjes

30-01-2020

Silhouet geboortekaartjesNieuwe collectie met silhouetjes met meerdere kindjes

Jullie zijn vast dolblij dat er nieuw wondertje bij komt in het gezin. Ondanks de kwaaltjes van de zwangerschap is het altijd super leuk om het huis "babyproof" te maken. Dat worden leuke uitjes naar de Ikea en de PrĂ©natal. Maar voordat je alle inkopen kan gaan doen moet je natuurlijk eerst wachten totdat je het geslacht weet. Tussen de 20/24 weken maakt de gynaecoloog het geslacht bekend. Ben je zwanger van je 1e, 2e of 3e kindje? Onze nieuwe silhouet geboortekaartjes zijn verkrijgbaar met alle kindjes van het gezin erop. Dus met alleen de baby maar ook hebben we varianten met (meerdere) broertjes en/of zusjes.

Trendy geboortekaartjes

De silhouet kaartjes zijn de meest verkochte geboortekaartjes van 2019 dus tijd om weer eens nieuwe en frisse ontwerpen te maken. Onze nieuwe collectie geboortekaartjes is vooral erg vrolijk door het gebruik van verschillende kleurtjes. De meeste babykaartjes hebben een mooie donkerblauwe of groene achtergrond, deze kleur is nog steeds erg trendy in 2020. Op de voorzijde van de kaartjes staan de lieve silhouetjes van jouw kindje(s). Het pasgeboren kindje zit in een luchtballon of op de schommel. Daardoor krijgt het kaartje een extra speels effect. Ook hebben we nieuwe tweeluik geboortekaartjes met een vlieger en een ladder met kleertjes eraan.

Nog heel even wachten...

Als je het perfecte kaartje heb gevonden kan je eindelijk aan de slag in onze handige ontwerptool. Je kan zelf het kaartje ontwerpen en aanpassen, hoe leuk is dat! De illustraties, kleur en lettertype kan je zelf heel makkelijk veranderen. Is het kaartje helemaal naar wens? Bestel dan eerst een gratis proefdruk om het eindresultaat vast te bewonderen. Nu moet je alleen nog maar wachten tot dat de kleine er is.