Kerstkaarten voor baby’s eerste kerst

01-12-2020
Babys first ChristmasZijn jullie in 2020 ouders geworden? Gefeliciteerd! Met de feestdagen voor de deur bereiden jullie je vast voor op de eerste kerst van jullie kindje. De eerste kerst is – net als de eerste verjaardag – een speciaal moment. Dat wil je natuurlijk graag vastleggen. Maak de mooiste herinneringen met de nieuwe kerstcollectie van Koningkaart: Baby’s eerste kerst.

Kerstkaarten met een foto van je baby

Kerstkaarten versturen is weer helemaal hip! En om vrienden en familie een beetje mee te laten genieten van jullie babygeluk, is het leuk om een gepersonaliseerde kerstkaart te sturen. Onze nieuwe collectie bestaat uit heel veel verschillende fotokaarten met mooie dessins. Ze hebben allemaal met elkaar gemeen dat jouw kindje in the picture staat. Zo kun je in sommige kaarten een babyfoto in een fotokader in de vorm van een kerstboom of kerstbal plaatsen. Maar we hebben vrolijke kerstkaarten met een pinguïn of mooie kersttakken en grafische ontwerpen met subtiele goudkleurige accenten en strakke lettertypes.

Personaliseer je kerstkaart

Heb je een mooie kerstkaart uit de collectie gekozen? Dan is het tijd om de kaart te personaliseren door een foto toe te voegen. Zo kun je kiezen voor een gezellige foto van jullie kersverse gezinnetje eerder dit jaar, maar je kunt ook kiezen voor extra feestelijk en bijvoorbeeld een foto maken van je kindje met een kerstmuts. Ook leuk om te bewaren voor later! Maak het ontwerp af door een persoonlijk tekstje in de kaart te plaatsen. Wil je liever zelf een kaart maken? Dat kan natuurlijk ook altijd, in onze beeldenbank hebben we heel veel leuke kerstillustraties. 

Wist je dat we nu ook sluitzegels voor kerstkaarten verkopen? Verstuur baby’s eerste kerstkaart extra feestelijk door te kiezen voor een mooie kerst sluitsticker voor op de envelop!
Babys eerste kerst   Kerstkaart foto baby   Kerstkaart foto kerstbal