Nu verkrijgbaar: kerstboxen met kant-en-klare kerstkaarten

19-11-2020
Kerstkaarten boxOp onze website vind je talloze kaarten die je zelf kunt aanpassen. Van geboorte- tot trouwkaarten, maar ook zakelijke en persoonlijke kerstkaarten. Pas de lettertypes aan, verander de kleuren of voeg een eigen foto toe. Het zelf kunnen wijzigen van de ontwerpen zorgt voor een persoonlijk en uniek kaartje, welk mooie moment je ook wilt vieren of aankondigen. Maar we hebben nu iets nieuws in ons assortiment: een kerstbox met kant-en-klare kerstkaarten!

Kerstkaart met persoonlijke boodschap

In deze kerstboxen vind je verschillende ontwerpen om je naasten een fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar mee toe te wensen. En aan deze kaarten kun je niets aanpassen of personaliseren. Maar wat heb je daar dan aan, vraag je je misschien af? Heel simpel, soms wil je ook gewoon een kaartje achter de hand hebben. Misschien ben je iemand vergeten een kerstkaart te sturen of ga je op visite en wil je spontaan een kaartje meenemen. Of je wilt niet iedereen dezelfde kaart sturen, maar voor iedereen een persoonlijke boodschap in de kaart schrijven. Dan is zo’n kerstbox vol verschillende ontwerpen juist heel handig om in huis te hebben!

Feestelijke ontwerpen of kaarten met een knipoog

We hebben op dit moment twee varianten van de kerstbox: eentje met algemene kerstkaarten en eentje met een knipoog naar het afgelopen jaar. In de eerste kerstbox 'divers' zitten vijf verschillende ontwerpen met een feestelijk tintje. Van chique met goudkleurige typografie tot vrolijk met geïllustreerde kerstboompjes en takjes. Van elk ontwerp vind je twee stuks in het doosje met daarbij ook passende enveloppen. Zo heb je meteen alles in huis om een vriend, kennis of familielid te verrassen met een lieve kerstgroet. In de kerstbox 'corona' zitten ook vijf verschillende ontwerpen, maar deze verwijzen allemaal naar het bewogen jaar dat we achter de rug hebben. Zeker in deze tijd kunnen we wel wat humor gebruiken, met deze kerstbox kun je je naasten op een grappige manier een gezond nieuwjaar toewensen. Het is en blijft toch een gekke tijd en ook deze kerst zal anders verlopen dan we van tevoren hadden gedacht. Deze kerstkaarten sluiten daar goed bij aan.

Luxe uitstraling

Na het jaar 2020 is het versturen en ontvangen van een lief kaartje extra waardevol, vind je ook niet? Wens iedereen daarom prettige feestdagen toe met deze mooie collectie. Alle kerstkaarten in de boxen worden gedrukt op mooi dik hoogglans papier voor een luxe uitstraling en komen inclusief envelop. De kaarten zijn dubbel, dus je kunt aan de binnenkant een persoonlijke boodschap schrijven om iedereen een mooi nieuwjaar toe te wensen.
Kerstkaart Stay home   Kerstbox corona   Rode kerstkaart