Verstuur kerstkaarten in stijl met kerst sluitstickers

04-12-2020

Kerst Sluitstickers2020 zit er gelukkig bijna op. Een jaar wat we waarschijnlijk snel willen vergeten. Sluit het jaar toch nog enigszins feestelijk af door je familie en vrienden een lieve kerstwens te versturen. Wil jij extra uitpakken en de kerstkaart in stijl versturen? Kies dan voor een kerst sluitsticker uit onze nieuwe collectie!

 

 

Sluitstickers voor iedere kerstkaart

In deze gekke tijden is het ontvangen van post -zeker tijdens de feestdagen- weer ouderwets leuk. Met de nieuwe sluitstickers van Koningkaart begint het feestje al als de envelop bij je op de mat valt. Versier de enveloppen van je kerstkaarten door ze te verzegelen met een vrolijke sluitsticker in kerstsfeer. We hebben verschillende kleuren en dessins dus er is voor iedere kerstkaart een passende zegel. Ga jij voor een sluitsticker met gouden kerstboom? Of toch liever voor een typografische sluitsticker met fijne feestdagen.

 

 

 

 

Maak kerst extra feestelijk met onze zegels

Is elke envelop dichtgeplakt met een mooie sluitsticker en heb je nog steeds stickers over? Dat is natuurlijk geen probleem. Onze stickers zijn ook geschikt om cadeautjes mee dicht te plakken. Vouw een cadeaulintje dubbel en krul de uiteindes. Bevestig het lint met een sluitsticker naar keuze op je cadeautje. Ook leuk als sluitsticker van een doosje met bijvoorbeeld chocolade bonbons, een typisch kerstcadeautje. Zit jouw ontwerp naar smaak er niet tussen? Dan kun je natuurlijk ook zelf een sluitsticker ontwerpen. Hulp nodig? Neem contact met ons op op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur. Ons ervaren team helpt je graag.

 

 

 

 

Kerst sluitsticker blauwt   Kerst sluitstickers   Kerst sluitsticker rood