Kerst save the date kaarten: kondig je huwelijk rond kerst aan

25-11-2020
Save the date kerstkaartenBen je ten huwelijk gevraagd en geven jullie elkaar komend jaar het jawoord? Gefeliciteerd! Wat een mooi vooruitzicht na zo'n bizar jaar als 2020. Om jullie verloving en het aankomend huwelijk aan te kondigen kun je save the date kaarten rondsturen zodat iedereen deze dag alvast vrij kan houden. Maar rond deze tijd van het jaar is een "kerst save the date" kaart sturen net zo leuk. Zo heb je een save the date en kerstkaart in één.

Kerst save the date kaarten, kerst en trouwen in één kaart

Een leuke quote op je kerst save the date is natuurlijk Marry Christmas... nee de 'A' is geen typefout. Het is natuurlijk een leuke woordspeling / samentrekking van het engelse woord voor trouwen "Marry" en Fijne Kerstdagen "Merry Christmas". Met de tekst Marry Christmas op je kaart geef je een knipoog naar kerstmis en jullie trouwplannen. Zo kondig je je trouwdag voor 2021 op een originele manier aan. Zeker in deze donkere dagen voor kerst is zulk blij nieuws extra welkom, zeker met de mogelijkheid dat we de kerst in klein gezelschap zullen vieren. Je krijgt vast hele leuke reactie op een kerst save the date kaart. We hebben diverse ontwerpen in verschillende stijlen, formaten, je vindt vast wel een mooie kaart die bij jullie past.

Versturen doe je van sinterklaas tot kerstmis

Hou je kerst save the date kaart voor de zekerheid wat algemeen, met bijvoorbeeld alleen de datum, er kan in een paar maanden tijd een hoop veranderen. Het kan zomaar zijn dat je mensen moet teleurstellen als het aantal genodigden weer wordt aangescherpt, of als de trouwlocatie nieuwe eisen krijgt toebedeeld. We verwachten het niet met het corona vaccin in het vooruitzicht maar wij hebben dit jaar een hoop kaarten moeten herdrukken omdat de datum wijzigde, de locatie failliet ging of de bruiloft in afgeslankte vorm moest plaatsvinden. Het gaat er natuurlijk bij de kerst save the date kaart om dat je een leuke kaart wilt sturen met een liefdevolle boodschap. De kerst save the dates kun je sturen vanaf 6 december als de Sint het land weer uit is tot net voor kerstmis.
Kerst save the date   Marry Christmas kaart   Kerstkaart save the date