Stuur deze maand je kerst save the date kaarten

06-12-2019
save the date kaartenDe knusse donkere dagen komen er weer aan. Dat betekent dat de allerleukste maand weer is begonnen: December! December is natuurlijk een feestmaand met Sinterklaas, Oud & Nieuw en natuurlijk Kerst. Dat houdt in dat je weer achter de knieschotten kan gaan kruipen om de versiering te pakken voor de kerstboom en het huis weer gezellig kan gaan maken. Vergeet niet om tussendoor warme chocolademelk te drinken... met slagroom.

2020 wordt jullie droomjaar!

Nu besef je ook gelijk dat 2019 een fantastisch jaar was met wat ups en downs. Maar 2020 wordt het allermooiste jaar, want dan gaan jullie eindelijk trouwen. Nu kan je natuurlijk niet wachten om je save the date kaarten te versturen, zodat iedereen er op jullie grote dag bij is. Je wilt zo snel mogelijk de kaarten op de post doen, maar doe je dat de komende weken dan komen ze tussen de feestdagen aan. Hoe leuk is het dan om een kerst save the date te versturen.

Wat is een kerst save the date?

Je zit vast te bedenken: een kerst save the date? Hoe zie ik dat voor me? Een save the date verstuur je alvast naar de gasten zodat ze ruim van te voren weten welke datum ze moeten vrijhouden. Hoe leuk is het dan om een save the date te versturen met een lieve wens voor de feestdagen en het nieuwe jaar? Onze stijlvolle collectie met kerst save the date kaarten heeft er altijd wel wat tussen wat in jouw smaakt valt. De meeste save the date kerstkaarten hebben een mooie donker groene/blauwe achtergrond met een touch of gold. De kleur donkergroen is nu erg in maar in 2020 blijft deze diepe kleur ook erg trendy. Een mooie tekst op de voorkant in een chique lettertype en meer heeft deze kaart niet nodig! Maar je vraagt jezelf af: Wat voor informatie moet ik op de kerst save the date kaart zetten?

Wat zet je op je save the date kaart?

Op een save the date staat alleen de datum. De dagindeling is nog een verrassing. Wel is het handig om verwarring te voorkomen op de kaart te vermelden dat de officiĆ«le trouwkaart later volgt. Wil je dat de menukaart, trouwkaart, save the date kerstkaart etc mooi bij elkaar passen? Dan is het misschien leuk om alles in een stijl aan te houden zodat het een geheel wordt. Heb je een leuk ideetje in je hoofd en zie je de kerst save the date helemaal voor je? Dan kan je ook zelf een kaart maken met onze handige ontwerptool. Kies een formaat kaart uit en plaats zelf de illustraties, achtergrond, kleur en lettertypes. Als het kaartje af is, kun je eindelijk de bestelling plaatsen en  de kaarten versturen naar vrienden en familie.
donkergroene kerst save the date kaartdonkerblauwe kerst save the date met kerstboomvintage kerst save the date