Kaarten met tekeningen in één lijn getekend

22-12-2019

Geboortekaart lijntekeningToch bijzonder hoe er toch iedere keer weer een nieuwe trend verzonnen wordt. Zoals deze prachtige minimalistische tekenstijl met lijntekeningen die in één lijn doorlopende getekend zijn. Sowieso best lastig om deze te maken! Maar we vinden deze echt prachtig op zowel geboortekaartjes als trouwkaarten. 

 

 

Geboortekaartjes met 'one line' tekeningen

Bij de geboortekaartjes hebben we strakke ontwerpen gemaakt met verschillende illustraties. Zoals bijvoorbeeld een mooie liggende baby met hartje, of een babyhand die de pink van een volwassen hand vasthoudt. Maar we hebben ook een mooie kaart met de handen van ieder gezinslid met daarin een hartje en dus allemaal aan elkaar verbonden. Mooie symboliek want in het echt zijn jullie natuurlijk ook allemaal met elkaar verbonden. We hebben dit ontwerp voor zowel een 1, 2e, 3e en zelfs 4e kindje. Zelf vinden we de geboortekaartjes met de grote broer of zus met het pasgeboren kindje in zijn of haar armen ook superlief!!! 

 

 

 

 

Trouwkaarten met illustratie in één lijn getekend

Deze tekeningen in 'oneline' of 'monoline' kun je op iedere type kaart toepassen. Ook bij de trouwkaarten hebben we een paar mooie exemplaren ontworpen. Heel minimalistisch met twee handen die elkaar vasthouden in wit maar ook op een donkerblauwe waterverf achtergrond komen deze illustraties prima tot hun recht. Of in de trendy kleur terra cotta met twee ringen erop. Er zijn heel veel mogelijkheden. Hou onze site in de gaten want komende maand gaan we vlammen met de trouwkaarten.
kaarten met lijntekenening