NIEUW: kaarten met foliedruk

16-01-2020
drukproef foliekaartjesfolie trouwkaartWe hebben een nieuwtje! Onze nieuwe collectie kaarten staat live in de webshop... mét foliedruk! We zijn superblij dat we deze nieuwe druktechniek nu eindelijk kunnen aanbieden en dat je deze zelf kunt toepassen op de kaarten. Je kunt kiezen uit 2 kleuren folie: goud of zilver. Over een korte tijd komt hier een derde kleur bij en dat is koper. Wil je een kaart met foliedruk? Neem dan snel een kijkje bij onze nieuwste ontwerpen.

Tot eind februari hebben we een 10% introductiekorting op de kaarten met folie!!


Geboortekaartjes met foliedruk

Ben jij zwanger, dan verwelkomen jullie binnenkort een kleintje! Wat een mooi vooruitzicht. Om de geboorte aan iedereen kenbaar te maken wil je natuurlijk een bijzonder geboortekaartje sturen. Bij Koningkaart kun je vanaf nu geboortekaartjes maken die nog net iets unieker én feestelijker zijn. Namelijk een geboortekaartje met goud- of zilverfolie. Met de naam en datum mooi glanzend en glimmend... dat worden kaarten om nooit meer te vergeten. De geboorte van je kindje is misschien wel het meest bijzondere moment uit je leven dus een bijzonder geboortekaartje met folie is een goede keuze.

Trouwkaarten met foliedruk

Ben jij afgelopen jaar ten huwelijk gevraagd en is jullie trouwdag in het vooruitzicht? Verras je gasten dan met een unieke trouwkaart met foliedruk. Jullie namen, de datum en eventueel nog een klein element in goud- of zilverfolie, dat geeft jullie trouwkaart een prachtige luxe en chique uitstraling. De folie kun je toepassen bij iedere stijl, of je nu houdt van minimalistisch, stoer of meer vintage, het past eigenlijk overal goed bij. Je kunt de folie ook echt voelen, hij ligt er echt verdikt bovenop.

Heb je zelf al een design onder je account staan en wil je wat elementen in folie wijzigen? Neem dan even contact met ons op, we helpen je graag met het maken van de perfect kaart.
foliedruk kaarten