Binnenkort een jubileum? Reden voor een feestje!

16-08-2018
jubileumkaart

Bij een jubileum hoort een feestje!

Binnenkort 50, 25 of 12,5 jaar getrouwd? Of zijn je ouders bijna 50 jaar getrouwd en wil je een surpriseparty organiseren? Een jubileum is een hele goede reden voor een groot feest met familie en vrienden, want zo’n speciale dag maak je maar een paar keer in je leven mee. Natuurlijk hoort er bij een jubileum ook een mooie uitnodiging. En laten wij daar nou een mooie collectie jubileumkaarten hebben!

Onze collectie

Zelf vinden wij het heel erg leuk om een foto op de kaart te zetten, en dan vooral een mooie foto van jullie trouwdag jaren geleden. Of wat dacht je ervan om een foto van vroeger en een foto van nu op de kaart te plaatsen? Voor jullie vrienden en familie is het erg leuk om te zien hoe jullie zijn veranderd sinds de bruiloft. Verder hebben we voor de echte romantische stellen jubileumkaarten in de vorm van een hart, zoals deze hartvormige jubileumkaart kraft met witte hartjessuper origineel!

Bestel jullie eigen jubileumkaart

Zien jullie een mooie kaart tussen onze collectie staan? Open deze dan in onze handige online ontwerptool en pas zelf de teksten en eventueel de kleuren aan. Voeg ook één of meerdere foto’s toe voor een persoonlijke touch. Als de kaart helemaal naar wens is dan is het handig om een proefdrukje te bestellen en het kaartje in het echt te beoordelen. Tevreden met de proefdruk? Dan kunnen jullie de kaarten bestellen en iedereen verrassen met een mooie uitnodiging!jubileumkaarten