Iedereen is blij met een kerstkaartje

16-12-2020
kerstkaarten 10% kortingDe toespraak van Mark Rutten windt er geen doekjes om, tot dinsdag 19 januari gaan we weer in een harde lockdown. Dat houdt in dat we weer thuis gaan werken en maximaal twee mensen per dag mogen ontvangen. Voor de komende kerstdagen mag er één extra bezoeker komen, dus drie in totaal. Dat wordt een sobere misschien wel eenzame kerst.

Kerstwensen sturen naar vrienden, familie en bekenden

Verras dit jaar iedereen met een liefdevolle kerstkaart met een handgeschreven berichtje erop. In deze moeilijke tijd zijn er een hoop mensen die wel een hart onder de riem of een papieren knuffel mogen ontvangen. Het sturen van een echt kerstkaartje is voor velen een blijde verrassing. Even de tijd noemen om ouderwets een mooie kerstkaart te schrijven is niet alleen ontspannen om te doen, maar je zult zien dat de kerstkaarten die je retour krijgt je goed zullen doen. Dus aarzel niet en bestel nu met 10% korting je kerstkaarten.

Je zakelijke relaties, die stuur je een mooie kerstkaart

Wil je als bedrijf je werknemers, klanten en externe relaties in stijl een fijne kerst en gelukkig nieuwjaar wensen? Dan heeft Koningkaart voor jouw dé perfecte zakelijke kerstkaart! We hebben meer dan duizend verschillende kerstdesigns verdeeld in diverse branches. Veel bedrijven zitten in zwaar weer, dus een hart onder de riem wordt zeker gewaardeerd. En ook je werknemers zullen het zeker waarderen dat je aan hun denkt.

Dit hit van dit jaar zijn de corona kerstkaarten

De meest populaire collectie dit jaar zijn toch wel onze corona kerstkaarten. Kaarten met een link naar het coronavirus en de nieuwe gewoontes die we ons hebben aangeleerd. Dit zijn ook meteen onze populairste kaarten voor 2020. Kies jij ook voor zo'n leuke, actuele kerstkaart met ellebooggroet, papieren knuffel, drol emoji met kerstmuts of grappige wc-rollen met lichtjes? Ze zijn in ieder geval erg grappig en geeft misschien een beetje verlichting.

Op alle kerstkaarten 10% korting

Bestel deze week nog je kerstkaarten met 10% korting. De actie loopt door tot kerstmis, maar dan ben je echt wel aan de late kant. Zorg ervoor dat je dit weekend je kaarten klaar hebt voor verzending dan zijn ze er wellicht nog voor kerst.
zakelijke kerstkaartcorona kerstkaartfoto kerstkaart