Hippe rompertjes met trendy prints

15-07-2019
romper panterprintDat is een leuk idee! Het geboortekaartje om je kindje bij al je vrienden, kennissen en familie aan te kondigen in de vorm van een rompertje! Je zult zeker hele leuke reacties krijgen op zo'n origineel babykaartje. En bij een rompertje, daar hoort een pasgeboren baby bij. ;-)

Romper geboortekaartjes met een panter- of luipaardprint

We hebben nieuwe ontwerpen gemaakt met verschillende hippe prints en trendy patroontjes. Wat dacht je van een super stoer geboortekaartje met een panter- of luipaardprint? Iedere zomer is er wel één item in de mode dat iedereen wilt hebben. Voor deze zomer kun je niet om de panter- of luipaardprint heen, iedereen heeft wel een item in z'n kast hangen. Had het vroeger juist een ordinaire of juist luxe uitstraling? We zijn allemaal om en het mag weer! Wist je dat Christiaan Dior de panterprint al in de jaren 50 voor het eerst introduceerde? Zo zie je dat trends komen en gaan. Bekijk snel alle verschillende romper geboortekaartjes met panterprint.


Ga voor een geboortekaartje met bladeren

Er is nog een ander thema dat het deze zomer erg goed doet, en dat is de botanische trend met planten en groentinten. Dat dit één van de meest geliefde trends is, is niet zo gek, want elementen uit de natuur geeft vaak een rustige uitstraling. Met dit thema hebben we een aantal leuke ontwerpen gemaakt voor je newborn baby. We hebben designs met grote bladeren met een mooie foto of met een papegaai of flamingo of gekleurde cirkel met de naam.

Wist je dat het is aan te raden om in het begin minimaal 6 newborn rompertjes in maat 50/56 en maat 56/62 klaar te hebben liggen? Je hebt namelijk meer rompertjes nodig dan dat je misschien wel denkt.
Romper geboortekaartjes