Het trouwseizoen is geopend!

10-01-2019
burgundy trouwkaartDe meeste bruiloften beginnen pas mei en juni. Maar het plannen van deze mooie dag is natuurlijk met het begin van het nieuwe jaar losgebarsten. Er mag dan ook niets ontbreken tijdens jullie sprookjeshuwelijk. De winkels hangen weer vol met prachtige bruidsjurken, de gastenlijsten worden gemaakt en wij hebben onze nieuwe trouwkaarten al klaar staan. Heb je nog een beetje inspiratie nodig of ben je benieuwd naar de trends van 2019? Lees dan snel verder!

Big, bold and beautiful

In 2019 gooien we het eens helemaal over een andere boeg. Waar je in 2018 nog veel subtiele accenten en lieve kleuren zag, wordt 2019 het jaar van lef! Gedurfde kaarten met stijlvolle en donkere kleuren, zoals burgundy en donkerblauw zijn komen overwaaien uit Amerika. En wij kunnen dit alleen maar toejuichen. Deze prachtige kleuren geven de trouwkaart een intense uitstraling. De speelse gouden spetters zorgen voor de finishing touch!

Dromerige ontwerpen en zachte kleuren

Maar voor de hardcore pastellovers, wees niet getreurd. Ook pastel keert terug in onze collectie. Naast de gewaagde ontwerpen richten we ons dit jaar ook op stijlvol. We hebben een aantal prachtige ontwerpen gemaakt, waar we heel trots op zijn. Grijsgroene waterverf en lichtroze kleuren oftewel 'blush' zul je veel terugzien op onze kaarten. Ben jij dus een echte dromer op zoek naar een sprookjesachtige uitnodiging? Dan word je vast erg blij van onze nieuwe kaarten! De waterverf in combinatie met de subtiele spetters zijn niet alleen stijlvol, maar ook super romantisch!

Golden oldies!

Na vorig jaar is goudkleur niet meer weg te slaan. Overal waar je kijkt, zie je goud, goud en nog eens goud! En dat vinden wij helemaal niet erg, want wij zijn namelijk dol op goudkleur. Het geeft je uitnodiging een chique en speelse uitstraling en het kleurt goed met iedere andere kleur. Vooral blush, donkerblauw en wit zijn prachtige combinaties. Tip: bestel deze trouwkaarten op metallic voor extra glitters. Een match 'made in heaven'.


Zelf aan de slag?

Zit je trouwkaart niet tussen de nieuwe collectie? Bij ons kun je zelf trouwkaarten ontwerpen. In 2018 hebben wij ontelbaar veel mooie creaties voorbij zien komen. Wat hebben wij toch creatieve klanten! Daar zijn wij natuurlijk supertrots op. Daarom hebben wij onze handige ontwerptool dit jaar eens een goede opfrisbeurt gegeven. Met onze mooie, nieuwe beelden zijn de mogelijkheden nog groter. Maak een spetterende uitnodiging met gouden confetti, hartjes en lieve illustraties! We zijn mega nieuwsgierig wat voor prachtige ontwerpen wij in 2019 tegen zullen komen. 

Problemen met het ontwerpen? Neem gerust contact met ons op. We hebben een ervaren team dat compleet op de hoogte is van de laatste trends en mogelijkheden. We helpen je met liefde verder. Zo creƫren we samen de hipste en mooiste kaart die perfect bij jou past!

trouwkaarten 2019