Grafische geboortekaartjes: strak en modern

05-06-2019
grafisch geboortekaartje abstracte vlakkenGrafische geboortekaartjes met gekleurde vlakken zijn hot! We hebben nieuwe ontwerpen gemaakt in diverse soorten en maten en je kunt bij alle kaarten de kleuren zelf aanpassen. Zo kun je de geboortekaart helemaal naar je eigen hand zetten zoals jij dat wenst. De 1e drukproef krijg je van ons, vul bij je bestelling code GP135 in.

Ontwerpen met strakke lijnen en gekleurde vlakken

Grafische vlakken en vlekken zijn al een tijdje terug van weggeweest. We zagen het afgelopen jaar al veelvuldig in de Scandinavische trend met z'n strakke vlakken en lijnen waar duidelijk grafisch ontwerpers aan het werk zijn geweest. De strakke lijnen en minimalistische vormgeving kenmerken ook de grafische designs bij geboortekaartjes. De uitstraling van de kaartjes is vrij clean met enkele kleuren die je zelf kunt wijzigen met onze ontwerptool. Je bepaalt dus zelf het kleurenpallet van je design.

Zelf een grafisch geboortekaartje maken

Wil je zelf een grafisch geboortekaartje ontwerpen? Dat kan heel goed. Start met de categorie "Zelf kaarten maken", deze vind je op de homepage in de linkerbalk. Je kunt nu kiezen uit diverse formaten, je begint met een blanco kaart die je helemaal naar eigen wens kunt vullen. Grafische geboortekaartjes hebben vooral een rustige en simpele basis. Less is more geldt ook hier. Kies voor een mooi lettertype voor de naam en een strakke illustratie uit onze databank en je zult zien dat je al snel een prachtig ontwerp hebt gemaakt!

Ben je tevreden? Bestel dan je gratis drukproef van je zelf ontworpen geboortekaartje. Kom je er niet helemaal uit? Neem contact met ons op, we helpen je graag! Je kunt ons bereiken op 010-2131415 of via contact@koningkaart.nl
grafische geboortekaartjes