Superverliefd op de geboortekaartjes van Anet

25-10-2018
geboortekaartje met schommelWe zijn echt superverliefd op deze prachtige nieuwe collectie van Anet!! Dit zijn echt onze toppers van deze maand. Ben je zwanger! Wat een geluk en kies één van deze schattige nieuwe geboortekaartjes. Ze zijn heel subtiel met heel veel wit en een een heel sierlijk getekend jongetje of meisje erop. We hebben verschillende design, bijvoorbeeld met de baby op een schommel, de baby in een kinderwagen of de baby staand tussen de planten.

Nog een kindje erbij?

Geen probleem, we hebben al deze prachtige ontwerpen ook met broertjes en zusjes, onze collectie geboortekaartjes 2e kindje, zodat alle kinderen van het gezin hun eigen rol hebben op het geboortekaartje. Natuurlijk zal het flink wennen zijn voor jullie oudste kindje. Opeens is hij of zij niet meer alleen in huis. Maar een hoofdrol op het geboortekaartje zal hij/ of zij zeker waarderen. Misschien is dit zelf wel de ultieme manier om aan jullie oudste zoon of dochter te vertellen dat er een broertje of zusje aankomt.

Is er een derde of vierde baby op komst?

Al deze superschattige design ook met meerdere broertjes en zusjes. Dus heeft u al twee jongen, twee meiden of een andere gezinssamenstelling? We hebben voor alle varianten de leukste geboortekaartjes voor een 3e kindje gemaakt. Dus kies snel zo'n superleuk babykaartje en ga aan de slag.