NIEUW: geboortekaartjes met regenboog

27-02-2019
geboortekaartje regenbogenBen jij in verwachting van je kleintje? Volg je altijd de laatste trends en is je Pinterest vol gepind met de hipste inspiratie? Dan wil je natuurlijk ook hippe geboortekaartjes voor jullie kleintje. Een trendsetter als jij hebt het misschien al voorbij zien komen, maar de nieuwe trend op het gebied van babykamers, posters en natuurlijk geboortekaartjes zijn regenbogen!

Hot en happening: de regenboog geboortekaart

In de kinderkamer, in de tijdschriften en als behang. Overal zie je de prachtig gestileerde regenboogjes terugkomen. Geboortekaartjes met deze vrolijke tekeningetjes konden natuurlijk niet lang uitblijven. Daarom hebben we bij Koningkaart een aantal nieuwe geboortekaarten ontworpen. Je kunt bij deze nieuwste rage alle kanten uit. Zo zijn sommige ontwerpen strak en stoer. Met stoere kleuren als donkerblauw en groen en speelse typografie, maar dit kun je natuurlijk helemaal naar wens aanpassen. De regenboog is lekker minimalistisch met een goudkleurig hartje, hartstikke stijlvol! Wil je het geboortekaartje helemaal afmaken? Plak dan een bijpassende sluitzegel met regenboog op de envelop. Zo gaat je geboortekaartje helemaal in stijl de deur uit!

Somewhere over the rainbow

Naast de strakke variant hebben we prachtige dromerige geboortekaartjes ontworpen. De kaartjes hebben een romantische uitstraling en zijn versierd met kleine hartjes, subtiele spetters of bijvoorbeeld zachtroze waterverf. Super schattig, deze geboortekaartjes voor meisjes en jongens! Zit je ontwerp er niet tussen of wil je het net even anders? Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag met onze regenboogjes. In het mapje zelf kleuren staan verschillende illustraties van mooie regenbogen, zo maak je jouw eigen ontwerp helemaal hot en happening. Heb je hulp nodig of vragen over je geboortekaartje? Neem gerust contact met ons op. Ons ervaren team staat iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 uur voor je klaar!
geboortekaartje regenbogens