Trendalert: Geboortekaartjes met onderwater thema

17-04-2020
geboortekaartje met walvisjesMisschien heb je het al voorbij zien komen, maar het onderwater thema is hot! Geboorteposters met vissen, pyjama’s met walvisjes en prachtige zeepaardjes op je dekbed. Vooral in de kinderkamer je alles van de zeewereld terug. Hoog tijd om onze collectie geboortekaartjes met zeedieren eens op te frissen.

Hand getekende geboortekaartjes

Is de babykamer van jouw pasgeboren kindje in het thema onderwater? Is jouw achternaam Vis of Visser? Of ben je gewoon verliefd geworden op deze lieve illustraties? Dan past deze collectie helemaal bij jou. We hebben eens goed de tijd genomen en een vrolijke collectie samengesteld. Zo heeft een van onze ontwerpsters een compleet hand getekend geboortekaartje met walvissen in een cirkel ontworpen. Fan van waterverf? Dan vind je het onderwater geboortekaartje met baby walvis en waterverf vast prachtig! En nog leuker, bestel je een vierkant geboortekaartje? Dan kun je ook een XXL kaart bestellen en hem in de kinderkamer zetten.

Spetter pieter pater met het thema onderwater

Met dit thema kun je alle kanten uit. We hebben naast realistische walvissen en lief getekende zeedieren ook mooie grafische kaartjes. Zo hebben we een aantal stoere ontwerpen met leren label (dit is een afbeelding) en lief patroon van verschillende visjes en waterplanten. Of wat dacht je van een strak geboortekaartje met zeedieren in een cirkel. Er zit voor iedere liefhebber wat tussen.

Naast onze nieuwe geboortekaartjes hebben we onze oude collectie met zeedieren eens een oppepper gegeven. Deze ontwerpen zijn nu voorzien met gloednieuwe aquarel illustraties en hippe lettertypes. Daarmee is onze collectie onderwater geboortekaartjes helemaal compleet!
geboortekaartjes onderwater