Helemaal van nu: geboortekaartjes met maan en sterren

15-05-2020
goudfolie geboortekaartje sterrenTwinkle twinkle little star! Hoera, jij bent in verwachting van je kindje. De zoektocht naar het perfecte geboortekaartje gaat van start. Misschien is de trend van het moment wel wat voor jou! Namelijk geboortekaartjes met maan en sterren. Lees snel verder over de nieuwe geboortekaartjes van Koningkaart.

Extra shine voor je sterren geboortekaartje met goudfolie

Babykamers en babykleding hebben de trend al opgepikt. Kamers met een lief behangetje met een maan en sterretjes zijn helemaal hot. We hadden natuurlijk al mooie geboortekaartjes met maan en sterren, maar met de komst van goudfolie geboortekaartjes worden deze ontwerpen nog mooier! Wat dacht je van een lief geboortekaartje met een subtiel tekeningetje van een sterretje en een maantje. De illustratie in goudfolie matcht supermooi in combinatie met de donkerblauwe of roestrode achtergrond. Of een strak ontwerp met enkel de naam omringd door gouden sterretjes. Fan van silhouetjes? Wij ook, daarom hebben we een lief geboortekaartje van een meisje of jongetje op de maan toegevoegd.

Maak je eigen sterren geboortekaartje

Natuurlijk kun je het geboortekaartje gemakkelijk personaliseren in de ontwerptool. Zo kun je de achtergrond veranderen, kleuren aanpassen en zelfs extra sterren toevoegen. Voel jij je extra creatief? Dan is het natuurlijk ook leuk om het geboortekaartje helemaal zelf te ontwerpen. Begin met een lege kaart en neem eens een kijkje in de illustratiemap 'sterren'. Zo stel je gemakkelijk je eigen sterrenstelsel samen. Wil je foliedruk op je eigen ontwerp? Ook dat is mogelijk. Neem voor de mogelijkheden even contact op met onze klantenservice.