NIEUW: Geboortekaartjes met letters en dieren

13-11-2019

tweeluik geboortekaartje initiaalDe geboorte van je kindje is een feestje! Dat verdient daarom ook een vrolijk geboortekaartje. De nieuwe collectie van Koningkaart is hip, creatief, maar bovenal super vrolijk. Felle kleuren, dieren en speelse typografie komen terug in deze mooie kaarten. Benieuwd hoe je zelf zo’n hip ontwerp in elkaar zet? Lees dan snel verder!

 

 

Een vrolijke beestenboel op je geboortekaartje

Dat geboortekaartjes met dieren populair zijn is algemeen bekend. Hoog tijd om daarom een aantal nieuwe ontwerpen toe te voegen. Deze nieuwe typografische geboortekaarten zijn super vrolijk door de gekleurde letters en de speelse illustraties van de dieren.

De collectie bestaat uit verschillende formaten en heeft voor ieder wat wils. Zo hebben we een hip langwerpig formaat met witte achtergrond en de naam in grote, kleurrijke typografie. Maar ook een lief tweeluik geboortekaartje met sterren en een initiaal. De donkerblauwe achtergrond en het schattige schaapje maken het ontwerp compleet.

 

 

 

 

Eindeloos combineren met letters

Zijn de standaard geboortekaartjes niet helemaal jouw smaak? Het leuke van deze collectie is dat je de kaarten helemaal naar wens kunt aanpassen. Zo kun je de letters van kleur veranderen en zoveel beestjes en planten toevoegen als je wilt. Ben jij extra creatief? Dan kun je natuurlijk ook vanuit een blanco kaartje werken op de pagina zelf ontwerpen. In de mappen ‘Aquarel Illustraties’ en ‘Alfabet’ vind je alle illustraties om een eigen letterkaartje te kunnen ontwerpen. Op die manier ontwerp je jouw eigen unieke geboortekaartje.

Heb je een beetje hulp nodig? Bekijk deze video voor extra uitleg of neem contact met ons op.

 

 

Letter geboortekaartjes