Geboortekaartjes in jungle stijl

19-06-2019
geboortekaartje jungle De nieuwkomers van 2019: jungle geboortekaartjes!! Stoere dieren en vogels uit het oerwoud die prima passen op een geboortekaartje. We zijn dan ook heel blij met deze trend en we hebben ons flink uitgeleefd met allemaal superleuke ontwerpen met apen, tijgers, vogels en andere leuke dieren.

Tropische geboortekaartjes in jungle stijl

De groene botanische trend met zijn bladeren en plantmotieven blijft voorlopig nog wel even hot, alleen wordt deze aangevuld en gecombineerd met jungledieren. Wat een superleuke combinatie! Wij zijn er helemaal blij mee en zijn dan ook flink los gegaan met allerlei verschillende designs geïnspireerd door oerwoud, jungle en wilde dieren. Het is een vrolijke collectie geworden met voor ieder wat wils. Grafische ontwerpen met zebra- en panterprint of kleurrijke bladmotieven. Gedetailleerde designs met exotische palmbomen, tropische vogels en ondeugende apen. Een geboortekaartje in het jungle thema staat voor een nieuw avontuur voor jullie en de baby.

Exotische vogels als flamingo, toekan, kaketoe of een papegaai

Ben jij een echte vogelliefhebber? Dan zit je ook goed in deze collectie jungle geboortekaartjes. Wat dacht je van een papegaai, flamingo, kaketoe, toekan of heuse paradijsvogel pronkend op de voorzijde van het babykaartje voor jouw zoon of dochter? Daar kan je mee voor de dag komen, en reken maar dat je daar leuke reacties op zal krijgen. natuurlijk zijn de vogels op de ontwerpen onderling uitwisselbaar. We helpen je graag als je twee ontwerpen wilt combineren. Neem dan contact op met het team van Koningkaart.

Ben je er nog niet helemaal zeker van welke stijl bij jullie past? We hebben natuurlijk ook heel veel andere geboortekaartjes in diverse stijlen. Via de navigatie 'geboortekaartjes' bovenaan de website kun je alle categorieën en pagina's zien. Daar zit vast wel een mooi kaartje voor jullie tussen.jungle geboortekaarten