Lieve geboortekaartjes geïnspireerd door babykamertjes

19-05-2020
geboortekaartje kinderkamerTijdens je zwangerschap is voorpret een groot onderdeel van het avontuur. Het kopen van de eerste kleertjes, het inrichten van het kinderkamertje en natuurlijk het uitkiezen van een lief geboortekaartje. Voor dat laatste kun je de net ingerichte babykamer meteen als inspiratiebron gebruiken!

Van babykamer trend tot geboortekaartje

Voor onze nieuwe geboortekaartjes hebben wij een aantal lieve baby accessoires, speelgoed items en kleertjes geïllustreerd. Met deze tekeningen in zachte kleurtjes kun je zelf een geboortekaartje vormgeven of je kunt kiezen voor een van onze ontwerpen. Ga je voor een langwerpige geboortekaart met rotan wiegje, baby en een schattig printje aan de muur? Of kies je voor een vierkant ontwerp met een vrolijke cirkel van getekende kleertjes en schoentjes?

Ontwerp je eigen geboortekaartje

In onze ontwerptool kun je een kaart zelf ontwerpen of je kunt een van onze bestaande ontwerpen aanpassen. In het mapje ‘Kinderkamer’ vind je een collectie aan illustraties, denk aan regenboogjes voor aan de muur, muziekdoosjes, een telraam en speentjes. Maar ook een wiegje met een kindje erin. Wil je de geboortegegevens van je kindje aangeven met bijpassende icoontjes? Dat kan! In het mapje ‘Icoontjes’ vind je een klokje, meetlint en weegschaal die in dezelfde stijl en kleuren zijn getekend. Na het spelen in onze ontwerptool ben je natuurlijk benieuwd naar het eindresultaat. Kies een formaat, een papiersoort en een bijpassende envelop en bestel je eerste proefdruk helemaal gratis.
getekende geboortekaartjes kinderkamer