Nieuwe geboortekaartjes en bijpassende posters met diertjes

09-10-2020
Geboortekaartjes waterverf dierenGeboortekaartjes met lieve diertjes blijven populair en wij begrijpen dat helemaal. Ook wij zijn fan van al die schattige getekende beestjes! Onze twee nieuwste geboortekaartjes zijn daarom ook versierd met aquarel illustraties van dieren en bladeren. En dat is niet alles: je kunt er namelijk ook bijpassende geboorteposters bij bestellen. Zo kleed je het kamertje van je pasgeboren kindje meteen helemaal in stijl aan.

Met diertjes uit de jungle of het bos

Onze ontwerpster heeft twee leuke varianten gemaakt: een vierkant geboortekaartje met bosdieren en een staand, enkel ontwerp met safari diertjes. Beiden zijn lief, vrolijk en geschikt voor zowel de geboorte van een jongetje als een meisje. De dieren staan tussen allerlei geschilderde, groene bladeren en deze vormen samen een rand om het kaartje heen. Zo springt de naam van je kindje er goed uit, deze komt namelijk in het midden te staan in een speels lettertype. Natuurlijk komen de bladeren en diertjes ook terug aan de binnen- en achterzijde van de kaartjes. Zo staat er een glimlachend beertje aan de binnenkant van het vierkantje geboortekaartje, met daarboven een lieve tekst.

Bijpassende geboorteposters

Heb jij het babykamertje ingericht in een jungle, bos of algemeen dierenthema? Dan passen deze kaartjes daar heel goed bij! Om het geheel helemaal af te maken kun je een bijpassende geboorteposter bestellen. Op deze poster komen de geboortegegevens van je zoon of dochter te staan en is er ruimte voor een lieve quote. Kies bijvoorbeeld de safari geboorteposter met een leeuw, olifantje, zebra en giraf. De posters worden gedrukt op stevig papier op A2 formaat. Doordat de naam en gegevens van je kindje op de poster komen te staan is dit natuurlijk een extra persoonlijke manier om de babykamer aan te kleden. Ook is zo’n poster meteen een mooie herinnering aan een van de meest bijzondere momenten uit je leven: de komst van je kleine.

Personaliseer je geboortekaartje

Of je nu een jongen of meisje verwacht: met het versturen van zo’n lief geboortekaartje met waterverf diertjes kondig je de geboorte van je kindje op een vrolijke manier aan. Zou je toch nog iets willen aanpassen aan de kaartjes? Dat is geen probleem. Je kunt deze ontwerpen namelijk zelf gemakkelijk personaliseren in onze ontwerptool. Open het gewenste kaartje in de tool en pas bijvoorbeeld het lettertype of de achtergrondkleur aan. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk een uniek en persoonlijke kaartje kunt bestellen. Benieuwd naar het gedrukte resultaat? Bestel een eerste proefdruk helemaal gratis.
Geboorteposter safari dieren   Geboortekaartje met bosdiertjes   Geboorteposter met bosdiertjes