Stijlvolle strikjes voor op het geboortekaartje

25-03-2021

monochroom geboortekaartje terracotta

Wil jij een uniek geboortekaartje, maar hou je niet zo van alle poespas? Dan hebben wij een leuke nieuwe collectie voor jou. Namelijk geboortekaartjes met strikjes! Dit subtiele detail zorgt voor een vrolijke uitstraling en komt in verschillende kleuren. Wil jij ook zo'n origineel geboortekaartje? Lees dan snel verder.

 

Klassieke geboortekaartjes met strikjes

Voor het geboortekaartje van je pasgeboren kindje wil je natuurlijk het leukste en hipste ontwerp. Voor de liefhebbers van 'less is more'en klassieke geboortekaartjes hebben we een hele mooie nieuwe collectie ontworpen. Namelijk geboortekaartjes met strikjes! Deze stijlvolle ontwerpen komen in allerlei kleuren en zijn tijdloos. Wat dacht je van een tweeluik geboortekaartje met oranje strikje en foto. Onze nieuwe satijnen strikjes komen in trendy kleuren zoals fransgroen, roestrood en mosterdgeel. Voor elk ontwerp een passend exemplaar!

 

Maak je eigen geboortekaartje met strikje

Naast onze nieuwe geboortekaartjes met strikjes kun je natuurlijk ook zelf aan de slag. In onze ontwerptool kun je gemakkelijk een eigen creatie maken. Een geboortekaartje met strikje heeft namelijk weinig nodig om de show te stelen. Kies een mooie kleur, een passend lettertype en een strikje naar keuze en voila, je eigen geboortekaartje is klaar. Daarnaast kun de collectie gemakkelijk naar wens aanpassen. Experimenteer met achtergrondkleuren, hartjes en fonts totdat je tevreden bent. Heb je vragen over onze strikjes? Of hulp nodig met het ontwerpen? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan op werkdagen voor je klaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

geboortekaartje uni roestrood   uni geboortekaartje lichtblauw   monochroom geboortekaartje groen