Een geboortekaartje inclusief trotse broertjes en zusjes

11-09-2020
Geboortekaartje broertjes en babyIs er een tweede of derde kindje op komst? Dan is dat niet alleen bijzonder voor jou als ouder, maar ook voor de grote broers of zusjes is dit een speciaal moment. De komst van dit nieuwe gezinslid kun je aankondigen met een lief geboortekaartje, maar het is natuurlijk extra leuk om ook de andere kindjes te verwerken in de kaart. Met onze nieuwe geboortekaartjes met geïllustreerde kinderkamertjes voor tweede en derde kindjes kun je dit op een originele manier doen.

Tweede of derde kindje op komst

De komst van een nieuwe baby is altijd spannend, zeker voor kinderen die grote zus of broer worden. Om ze te betrekken bij het proces kun je ze onder andere een plekje geven op de geboortekaart. We hebben een grote collectie aan kaartjes voor tweede en derde kindje en deze hebben we laatst aangevuld met een aantal nieuwe ontwerpen. Op deze geboortekaartjes staat een geïllustreerd kinderkamertje afgebeeld met een baby in een rotan wiegje en zusjes of broertjes die nieuwsgierig in het wiegje kijken. Op de grond liggen kleine sokjes of een speelgoedtreintje en aan de muur hangen bijvoorbeeld een regenboogje, wolkje of slingertje. Op het geboortekaartje met twee broertjes en een baby dat je hiernaast kunt zien is ook nog ruimte voor het initiaal van je pasgeboren kindje. Dat maakt het kaartje nog iets persoonlijker.

Personaliseer het geboortekaartje

Het leuke aan deze kaarten is dat je ze zelf naar smaak kunt aanpassen. In onze ontwerptool kun je meer illustraties vinden die passen bij de vormgeving van deze collectie, je vindt ze in de map ‘Kinderkamer’. Vervang bijvoorbeeld het wolkje aan de muur voor een lief beertje of voeg een speentje of rammelaar toe. Veel illustraties komen in een aantal verschillende zachte kleuren, dus ook daar kun je nog uit kiezen. Ook de broertjes en zusjes vind je in deze map. Pas daarna eventueel nog de lettertypes en achtergrondkleur aan om dit kaartje verder naar wens op te maken. Zo kom je gemakkelijk tot een geboortekaartje dat perfect aansluit bij jouw gezinnetje. Heb je hulp nodig met het aanpassen van je geboortekaartje? Neem gerust even contact op met onze klantenservice. We helpen je graag op weg.

Geboortekaartje kinderkamer