Een tweede kindje op komst

09-08-2019
geboortekaartje met twee olifantjesHoera! Je bent voor de tweede keer zwanger dus binnenkort kun je een nieuw kindje verwelkomen in jullie gezin. Om je oudste goed voor te breiden op de nieuwe gezinssituatie is het een goed idee een geboortekaartje voor een 2e kindje te kiezen. Zo wordt hij direct bij het geheel betrokken en laat hem/haar mee helpen met uitkiezen. Bij Koningkaart hebben we de geboortekaartjes ingedeeld in 2 categorieën afhankelijk van of je eerste kindje een zoon of dochter is.

Geboortekaartjes grote broer met de baby

Is je eerste kindje een zoon bekijk dan onze collectie geboortekaartje broertje met baby. We hebben onlangs heel veel nieuwe ontwerpen toegevoegd met twee olifanten, giraffen, luiaards en nog veel meer leuke, lieve dieren. Natuurlijk staat er op iedere kaart een groter en kleiner (baby) diertje afgebeeld, wat je oudste zoon en zijn kleiner broertje/zusje voorstelt. Alle kaarten in deze groep zijn met een baby meisje of baby jongen verkrijgbaar. Dus helemaal op maat.

Geboortekaartjes grote zus met de baby

Is er een broertje of zusje op komst voor je oudste dochter? Ook daar hebben we een aparte collectie voor: geboortekaartjes zusje met baby. Lieve, schattige ontwerpen met twee hertjes, konijntjes of een vrolijke illustraties met een knipoog naar je oudste dochter en haar baby zusje/broertje.

Zoals je ziet, we hebben heel veel leuke, nieuwe ontwerpen, dus neem snel een kijkje en bestel een gratis proefdruk. Heb je voor je 1e kindje ook een geboortekaartje besteld bij Koningkaart? Bel dan even voor een nieuwe code dan kun je weer een gratis voorbeeld kaartje bestellen.geboortekaartjes tweede kindje