Diverse drukwerk voor je huwelijksdiner

28-07-2020
menukaartenHet huwelijksdiner is een belangrijk moment op jullie trouwdag, je hebt dan een poosje rust en even de tijd om gezellig bij te praten met je familie en beste vrienden. Het drukwerk voor je diner moet natuurlijk perfect aansluiten bij het thema van je bruiloft. Voor het huwelijksdiner zijn menukaarten, tafelnummerkaarten en tafelkaartjes met de namen beschikbaar, deze geven de dinertafels gelijk een mooie uitstraling.

Tafelschikking voor een onbezorgd bruidsdiner

Heb je veel gasten op je huwelijk waarvan de meeste ook zijn uitgenodigd voor het bruidsdiner? Zorg er dan voor dat je een tafelschikking hebt zodat je collega's, vrienden en familie bij elkaar kunt plaatsen. Zo zorg je ervoor dat iedereen een gezellig begin van de avond heeft en natuurlijk een heerlijk diner. De tafelschikking hang je aan het begin van de eetzaal op. Als je weet hoeveel tafels je hebt kun je een indeling maken met tafelnummers, op de tafels zelf plaats je dan tafelnummerkaartjes met groot het cijfer wat correspondeert met de tafelschikking. Zorg dat je ceremoniemeester iedereen naar zijn of haar tafel brengt. Zo verloopt alles vlekkeloos.

Persoonlijke tafelkaartjes met de namen van je gasten

Wil je ook nog per tafel de indeling bepalen wie naast wie zit dan kun je nog een stap verder gaan en bij iedere zitplek een persoonlijk tafelkaartje met de naam van je gast erop plaatsen. Misschien zijn er gasten die het niet zo goed met elkaar kunnen vinden, die kun je dan mooi wat verder uit elkaar plaatsen. Zo kan er echt absoluut geen misverstand bestaan wie waar moet zitten. Ook deze kleine tafelkaartjes bestel je natuurlijk in dezelfde stijl als de rest van je drukwerk.

Menukaarten om keuzestress te voorkomen

Om er voor te zorgen dat iedereen lekker eet kun je een diner samenstellen met bij iedere gang bijvoorbeeld drie keuzes. Het handigste is wel om je gasten vooraf een keuze te laten maken zodat er tijdens de avond geen onduidelijkheid ontstaat. En misschien zijn er wel gasten met bepaalde allergie├źn, daar wil het restaurant zeker van op de hoogte zijn want je wilt natuurlijk niet dat er iemand ziek wordt. Waar je ook voor kiest, een vast menu, een buffet of een keuze menu, mooie menukaarten op tafel zien er prachtig uit! En je kunt je gasten gelijk een 'smakelijk eten' wensen.
tafelkaartjestafelnummerkaartjes huwelijksdinerdrukwerk bruidsdiner