Geboortekaartjes met droogbloemen

26-02-2020
geboortekaartje labels droogbloemenHelemaal nieuw en terug van weggeweest zijn de droogbloemen. Wie had dat gedacht! In de jaren 70 en 80 waren de droogbloemen razend populair, wie weet, heb je ze nog ergens op zolder liggen.  Dat zou mooi zijn, want je kunt er deze lente en zomer echt niet omheen. Het duffe en stoffige imago is voorbij en het mag weer, de comeback van de droogbloemen is een feit. Wij hebben ze natuurlijk gelijk op onze geboortekaartjes verwerkt. 

 

Nieuwe trend: droogbloemen op je geboortekaartjes

Dat deze nieuwe trend met droogbloemen zich prima leent voor geboortekaartjes is eigenlijk geen verrassingGedroogde bloemen hebben een zachte natuurlijke uitstraling doordat de kleuren wat zijn afgezwakt ten opzichte van verse bloemen. En deze pastelkleurtjes passen natuurlijk prima bij een pasgeboren zoon of dochter. Bij Koningkaart hebben we de droogbloemen zelf geïllustreerd met waterverf en gecombineerd met zalmroze voor een meisje en zachtblauw voor een jongen. De ontwerpen zijn net even verfijnder en zachter als de botanische geboortekaartjes die afgelopen jaar populair waren.

Lente op de babykaartjes

Je kunt in de webshop wel zien dat we het saaie regenachtige winterweer goed zat zijn en uitkijken naar de lente. Langzaam aan komen de bloemetjes tevoorschijn... ook op de geboortekaartjes. Heb jij buiten de eerste narcissen al gezien? Onze eerste nieuwe ontwerpen zijn vooral met fluffy pampasgras, mooi voor in je interieur en mooi op een babykaartje. En heb je een loveshoot gehad met de pasgeboren baby? Dan kan je je mooiste foto combineren met deze gedroogde pluimen. Bijvoorbeeld deze luikvouw geboortekaartjes met foto van je baby aan de ene zijde en pampasgras in zachte tinten aan de andere zijde, een prachtige combinatie. Zeker weten dat je er blij van wordt en dat je de lente al in je hoofd hebt.