Drieluik geboortekaartjes met een verrassing

15-06-2021

monochroom geboortekaartje terracotta

Achter de schermen wordt dag in dag uit hard gewerkt om nieuwe geboortekaartjes aan onze collectie toe te voegen. Zo hebben we nu het drieluik met uitsparingen toegevoegd. Dit formaat is te vergelijken met het traditionele drieluik, maar hierin hebben we twee vakjes uitgesneden. Beide vakjes vouw je een andere kant op, waardoor je een 3D effect krijgt.  Neem snel een kijkje in onze collectie nieuwe geboortekaartjes.

 

Geboortekaartjes met een verrassing

We verklapten het net al een beetje. Deze kaarten hebben namelijk een 3D effect. De uitgespaarde vakken vouw je in tegengestelde richting van de kaart, waardoor ze er echt uitspringen. Hier kan je bijvoorbeeld de geboortegegevens van je kleintje op plaatsen, zoals de geboortedatum, de tijd, het gewicht en de lengte. Als je het kaartje dichtvouwt, zie je bijvoorbeeld nog een leuke illustratie of een klein tekstje. Dit kan je helemaal zelf opmaken via onze handige ontwerptool.  In de tool bieden wij je talloze mogelijkheden om jouw ontwerpen te personaliseren en uniek te maken. Ook is dit formaat geschikt om een mooie foto van je pas geboren zoon of dochter toe te voegen. Als je de kaart dichtvouwt is deze 12x12 cm groot en open gevouwen is deze maar liefst 36x12 cm. Je hebt dus genoeg ruimte om alle informatie van je kleine spruit te delen. 

 

Originele designs voor de aankondiging van je kindje

Dus wil je de geboorte van jouw kindje op een leuke en originele manier aankondigen, dan is zo'n bijzonder formaat als de 3D drieluik zeker geschikt. We hebben al hele leuke ontwerpen voor je klaar staan. Kijk bij onze geboortekaartjes jongen voor de verschillende stoere ontwerpen om de komst van jullie zoontje aan te kondigen en ga aan de slag. Ben je zwanger van een dochtertje? Kijk dan bij onze geboortekaartjes meisje voor dit lieve geboortekaartje met giraf en wolkjes.

drieluik foto jongen   drieluik foto jongen   drieluik trap maan jongen