NIEUW: DIY geboorte- en trouwkaarten

17-07-2018

Nieuwe collectie: DIY kaarten

DIY trouwkaart Niet zo creatief, maar toch een bijzonder geboortekaartje versturen? Met de kaarten uit de nieuwe collectie van Koningkaart maak je jouw kaartjes in een handomdraai net even iets specialer. In plaats van veel knip en plak werk wat bij onze zeer populaire labelkaarten komt kijken, ben je bij deze kaarten in no time klaar. Doordat de voorzijde van de kaart korter is dan de achterzijde, krijgt de ontvanger al een sneak preview van de binnenkant van de kaart.

Hoe werkt het?

Wanneer je een mooi ontwerp uit de webshop hebt gekozen, open je hem in de ontwerptool. Hier kun je alle gegevens en eventueel kleuren naar wens aanpassen. Op de voorzijde staat een stippellijn. Dit is de lijn waar je de kaartjes straks moet losknippen of snijden. Let wel goed op wat je op de linker binnenzijde plaatst. Hier snij je straks natuurlijk een stuk papier weg en je wilt niet dat belangrijke informatie op het kaartje ontbreekt.

Wanneer je de kaarten hebt besteld, begint het DIY gedeelte van deze ontwerpen. Snij of knip het aangegeven papier op de voorzijde af. Hierdoor wordt de voorzijde van de kaart korter en verschijnt er een foto of tekst van de binnenzijde. Met deze simpele aanpassing maak je het kaartje veel unieker.

Mooie foto's

Heb jij mooie foto’s laten maken van jullie pasgeboren kindje? Of hebben jullie een leuke loveshoot gedaan en willen jullie deze foto’s op de trouwkaart plaatsen? Met deze DIY-kaarten zet je de foto’s extra in het zonnetje. De kaarten zijn namelijk zowel zichtbaar als de kaart gesloten is, maar ook wanneer je de kaart opent. Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe kaartjes? Neem snel een kijkje bij de nieuwe geboorte- of trouwkaarten!

DIY geboortekaarten