Dieren geboortekaartjes verzameld op dier

30-06-2021

voorbeeld geboortekaartje met tijger

Dieren zijn al jaren populair voor op een geboortekaartje en tegenwoordig in heel veel vormen, soorten en maten verkrijgbaar. Bij Koningkaart hebben we dan ook heel veel keuze in geboortekaartjes met een leuk diertje erop. Om het jullie gemakkelijk te maken hebben we per dier de ontwerpen bij elkaar gezet. Dus zoek je een babykaartje met een giraf, olifant of hertje? Dan hoef je niet meer de hele collectie door te zoeken maar dan staan ze gewoon bij elkaar op één pagina. Klik hieronder op jouw favoriete dier en zie welke verschillende mogelijkheden er zijn.  
 

Wat is jouw favoriete dier voor op een geboortekaartje?

Ben jij bijvoorbeeld helemaal fan van giraffes en weet je eigenlijk wel 100% zeker dat dit het dier is dat je op je geboortekaartje wilt plaatsen? Dan hoef je niet echt verder te zoeken. Klik hieronder op het kopje giraf en je krijgt gelijk keuze uit bijna 80 verschillende ontwerpen waar een giraffe op staat. Dat kan van een stoere jungle kaart zijn met bossen en bladeren tot een strak design met giraffes in silhouet of een lief schattig waterverf exemplaar.

 

Wilde-, jungle-, en boerderij- en huisdieren

Je vraagt je misschien af waarom ook vlinder en vogels bij de indeling van de dieren staan. Misschien niet helemaal logisch maar als je naar de definitie van een dier kijkt dan zijn dat alle levende wezens wat geen mens of plant is. Daar vallen dus ook vlinders en vogels onder! Tja, en voor de dinosaurus hebben we een uitzondering gemaakt. Die hebben natuurlijk miljoenen jaren geleden ook op aarde geleefd.

Wilde dieren Boerderij dieren Huisdieren Overige dieren Vogels
Olifant Schaap Kat Vos Ooievaar
Giraf Koe Hond Walvis Flamingo
Aap Paard Konijn Dinosaurus Vlinder
Leeuw Eend Muis Hert Vogel
Tijger Gans     Uil
Beer       Pinguin
Luiaard        

 

geboortekaartje met twee beertjes   geboortekaartje met konijn bij wieg   geboortekaartje met giraffes

grafisch geboortekaartje met olifant   geboortekaartje met leeuw   geboortekaartje met aap