De nieuwste trouwkaarten en -trends

10-05-2021

botanische luikvouw trouwkaart

Stappen jullie in 2021 of 2022 in het huwelijksbootje? Dan ben je vast al druk aan het plannen. Om te zorgen dat je gasten de datum vrij houden is een mooie save the date kaart en/of trouwuitnodiging extra belangrijk. Ben je de zoektocht gestart, maar mis je nog een beetje inspiratie? Bij Koningkaart helpen we je graag een handje op weg. We zetten de laatste trends en nieuwste trouwkaarten voor je op een rijtje.

Nieuw: dubbele luikvouw trouwkaarten

Big, bigger, biggest. Of je de bruiloft nu groots of intiem viert. Met je trouwkaart kun je echt uitpakken en de gasten alvast een voorproefje van jullie trouwdag geven. Met ons nieuwe formaat trouwkaart ga je letterlijk voor groot. De dubbele luikvouw is het grote zusje van het populaire tweeluik formaat. De luikvouw heeft een verrassingseffect en kun je uitvouwen tot één lange trouwkaart. Hierdoor heb je genoeg ruimte voor het dagprogramma en alle overige informatie. Het leukste aan dit formaat vinden wij het verrassingseffect. Als de kaart dicht is, zie je bijvoorbeeld alleen jullie namen. Maar zodra je de kaart opent, komt er een mooie foto tevoorschijn. Nieuwsgierig naar deze kaarten? Neem een kijkje bij nieuwe trouwkaarten voor alle dubbele luikvouwen.

Koper- en goudfolie trouwkaarten

Een andere trend die mateloos populair blijft is foliedruk. Met het gebruik van folie op je trouwkaarten maak je het ontwerp net wat specialer. Je kunt kiezen uit goudfolie, zilverfolie en sinds kort ook koperfolie. De nieuwste aanwinst koper hebben we nog niet zo lang in de webshop, maar we merken dat deze met open armen is omarmt. Iedereen wil koperfolie op zijn kaarten. De warme kleur zorgt voor een stoere en toch stijlvolle look. Een gouden -of koperen- combinatie voor de bruiloft denken wij zo. Onze favoriete trouwkaart met koperfolie is op dit moment de koperfolie trouwkaart met lampjes. Heb je een mooie goudfolie kaart gezien en wil je liever koperfolie? Geen probleem je kunt gemakkelijk van foliekleur wisselen in onze handige ontwerptool.

koperfolie trouwkaart met foto   roze trouwkaart luikvouw   koperfolie trouwkaart met lampjes