De mooiste kaartjes maak je helemaal zelf!

21-12-2018
Goed nieuws! Wij zijn afgelopen tijd druk bezig geweest met het aanvullen van de illustraties, achtergronden en lettertypes in onze ontwerptool zodat jij het perfecte kaartje helemaal zelf kunt ontwerpen. Kies een formaat naar wens, open het blanco kaartje en laat je creativiteit de vrije loop! 

Nieuwe achtergronden, illustraties en lettertypes

Onze illustraties konden wel een opschoonbeurt gebruiken vonden wij. De nieuwe beelden zijn veel hipper en echt van deze tijd. Denk aan waterverfachtergronden, gouden spetters, mooie vormen en sierlijke handgeschreven lettertypes. Door deze elementen te combineren heb je in mum van tijd prachtige geboortekaartjes of trouwkaarten! Uiteraard is er ook enorm veel keuze in onze eigen collectie maar niets is leuker dan zelf je eigen kaarten maken; wij weten dat natuurlijk als geen ander ;) 

Kies uit de mooiste kleuren 

Ben je toch niet zo’n creatieveling? Dan kun je ook gewoon een kaart uit onze collectie kiezen. Door één van de nieuwe illustraties toe te voegen geef je toch op een eenvoudige manier een eigen draai aan je ontwerp. En weet je wat heel handig is? De donkergrijze en zwarte beelden kun je van kleur veranderen in een kleur naar keuze. Het kleurenpalet hebben we trouwens óók nog aangevuld met populaire kleuren zoals grijsgroen en oudroze. 

Heb je hulp nodig met het ontwerpen van jullie droomkaartje? Neem dan contact met onze op, wij helpen je met alle liefde en plezier.

zelf ontwerpen