De botanische trouwkaarten: go for green!

04-07-2019
botanische trouwkaartWe kunnen er inmiddels niet meer omheen. De botanische trend heeft een permanent plekje in ons hart gekregen. Bloemen in het haar, prachtige boeketten op tafel en mooie eucalyptus hebben de trouwwereld veroverd. Het is dan ook niet zo gek dat botanische trouwkaarten super populair zijn. Ben jij op zoek naar een trouwkaart? Lees snel verder.

Bladeren, bloemen en boeketten

Wie dacht dat botanische trouwkaarten alleen maar saai en groen waren, die heeft het mis. 2019 is het jaar van groots uitpakken en van gedurfde kleuren. Daarom heeft de trouwcollectie van Koningkaart alle kleuren van de regenboog toegevoegd. Mooie donkerblauwe uitnodigingen met goudkleurige bloemen passen ook perfect bij de botanische trend. Of wat dacht je van grote bloemen in de populaire kleur ‘Burgundy’, een diepe paarsrode kleur.

Trouwuitnodigingen: groene klassiekers

Natuurlijk hebben we ook klassieke trouwkaarten met een subtiel takje op de voorzijde. Combineer dit met een hip lettertype en je uitnodiging is good to go. Het voordeel van deze groene klassiekers is de tijdloze uitstraling. Met deze ontwerpen is jouw uitnodiging nooit uit de mode en zit je altijd goed.

Daarnaast kun je natuurlijk ook zelf aan de slag. Neem eens een kijkje in onze handige ontwerptool bij de illustraties van het mapje bloemen. Hier vind je prachtige bladeren en bloemen om je eigen creatie te maken. Hulp nodig, ons ervaren team staat iedere werkdag tussen 9:00 en 17:00 uur klaar.
botanische trouwkaarten