Babyproducten in dezelfde stijl als je geboortekaartje

07-06-2021

canvas kinderkamer blauw

Volg je ons op Instagram? Dan heb je vast wel eens onze babyproducten voorbij zien komen. Naast onze geboortekaartjes om de komst van jouw kindje aan iedereen te laten weten hebben we een aantal hele leuke babyproducten in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Denk bijvoorbeeld aan een geboorteposter, canvas of een tegeltje. Zo kleed je de babykamer mooi aan en je hebt gelijk een leuk aandenken aan de geboortedag van je zoon of dochter.
 

Een mooie canvas van je geboortekaartje aan de muur

Wellicht heb je je favoriete geboortekaartje gekozen omdat je een bepaalde stijl voor de kinderkamer in je hoofd hebt, bijvoorbeeld jungle, botanisch of juist strak en minimalistisch. Dan past een mooie canvas van je geboortekaartje natuurlijk perfect aan de muur. Je hebt dan én een leuke herinnering aan het geboortekaartje en een mooi item aan de muur in stijl bij je babykamer. Een canvas op de kinderkamer is kun je in diverse formaten bestellen, standaard formaat is 30x30 cm maar we kunnen ook grotere formaten leveren. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.
 

Klein maar fijn: het geboortetegeltje

Als ouders denk je natuurlijk uitgebreid na over de babykamer en de inrichting. Als eerste wordt de kamer gekozen, meestal wordt de kleinste slaapkamer in huis genomen. Is je babykamer dus niet zo groot dan kun je ipv een canvas of geboorteposter ook aan een geboortetegeltje denken, die zijn een stuk kleiner qua formaat. Vroeger waren geboortetegeltjes helemaal hip. De meeste mensen hebben thuis op zolder nog wel ergens een tegeltje liggen van hun geboorte. Het is natuurlijk ook erg leuk om ze allemaal bij elkaar te hangen. Dan zie je gelijk hoe sterk de designs veranderden in de loop der jaren.
 

Originele geboorteposter als kraamcadeau 

Is een van je vriendinnen onlangs bevallen van een kindje? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen als je op kraambezoek gaat. Wat is nu een echt leuk kraamcadeau om te geven? Je kan natuurlijk altijd kleertjes kopen voor de kleine, daar wordt iedere mama blij van. Hoe meer hoe beter! Van rompertjes heb je er namelijk nooit genoeg. Maar wil je iets origineels geven denk dan aan een mooie geboorteposter of canvas met de naam en datum van het kindje erop voor aan de muur van de babykamer. Wellicht weet je perfect welke stijl je vriendin mooi vindt dus is het makkelijk kiezen. En als zij haar geboortekaartje bij Koningkaart heeft besteld dan kun je van dat kaartje een mooie poster of canvas laten maken. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice. Zij kunnen jouw hierbij prima helpen.

geboorteposter walvisje   geboortekaartje tegeltje   canvas leeuwtje