Het laatste nieuws over onze kaarten

Wilt u weten wat de laatste trends zijn?

Nieuwe collectie Save the Date kaarten!
10-10-2018
Gaan jullie in 2019 trouwen? En wil je zeker weten dat jullie familie en vrienden allemaal aanwezig zijn op de grote dag? Dan is het slim om je alvast te gaan oriënteren op de Save the Date kaarten. En laten wij nou net een nieuwe collectie online gezet hebben met allemaal ontwerpen volgens de laatste trends! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Ontdek onze zakelijke kerstkaarten!
24-09-2018
Het wordt al vroeg donker en het is een stuk kouder. Voor je het weet zitten we weer met de familie bij de kerstboom. Het is nog aan de vroege kant om bezig te zijn met kerst, maar het is wel slim om al aan de kerstkaarten te beginnen.

Koningkaart heeft een nieuwe blog!
19-09-2018
Het heeft wat tijd gekost, maar dan heb je ook wat. Onze nieuwe blog staat sinds kort online en we zijn er enorm trots op! Misschien ben je hem zelfs al tegengekomen en heb je een kijkje genomen. We hebben de blog in een nieuw jasje gestoken aansluitend op wat wij willen uitstralen.

Binnenkort een jubileum? Reden voor een feestje!
16-08-2018
Binnenkort 50, 25 of 12,5 jaar getrouwd? Of zijn je ouders bijna 50 jaar getrouwd? Organiseer een feestje en bestel de uitnodigingen bij Koningkaart!

NIEUW: DIY geboorte- en trouwkaarten
17-07-2018
Ben je op zoek naar een bijzondere kaart voor jullie bruiloft of de geboorte van je kindje? Koningkaart heeft een nieuwe collectie: DIY geboorte- en trouwkaarten. Benieuwd hoe je jouw kaartjes nog specialer maakt? Lees dan snel verder.

Zomerse geboortekaartjes én een snellere website!
28-06-2018
De zomer is weer aangebroken! Tijd om ook onze webshop weer een frisse start te geven. Zoals je waarschijnlijk wel kunt merken is onze website een stuk sneller geworden. Je hebt nu binnen no time een kaartje naar jouw smaak uitgekozen en aangepast

NIEUW: 'ouderwetse' geboortekaartjes
01-06-2018
Om ervoor te zorgen dat onze retro kaartjes zelf geen vintage zouden worden, hebben we de categorie Vintage geboortekaartjes eens goed onder de loep gelegd. Het team van Koningkaart is druk bezig geweest met het opleuken, vernieuwen en ontwerpen van nieuwe vintage geboortekaartjes.

Nieuwe collectie klassieke geboortekaartjes!
25-05-2018
Bij het voorjaar hoort natuurlijk de grote lenteschoonmaak. Het team van Koningkaart besloot om de categorieën bij geboortekaartjes eens een fijne opfrisbeurt te geven en ging daarom flink aan de slag met nieuwe ontwerpen. Dit keer: Klassieke geboortekaartjes!

Trouwkaarten met handlettering
09-05-2018
Op zoek naar een originele trouwkaart met maatwerk? Kies dan voor een trouwkaart met handlettering uit de nieuwe collectie van Koningkaart. Jullie namen worden met de hand geschetst en geschreven voor een uniek resultaat.

Nieuwe geboortekaartjes met foto!
07-05-2018
Wil je het geboortekaartje van jullie zoon of dochter zo persoonlijk mogelijk maken? Dan is het erg leuk om een mooie foto van jullie pasgeboren kindje op de kaart te plaatsen. Want hoe leuk is het dat iedereen gelijk kan zien of jullie kleintje op papa of mama lijkt!?