Het laatste nieuws over onze kaarten

Wilt u weten wat de laatste trends zijn?

Beestachtig leuke geboortekaartjes met dieren
12-01-2018
Ben jij een echte dierenliefhebber? Grote kans dat je deze eigenschap doorgeeft aan je pasgeboren kindje. Speciaal voor deze dierenvrienden hebben we een nieuwe collectie dieren geboortekaartjes ontworpen.

NIEUW! Geboortekaartjes in de vorm van een hartje
09-01-2018
Zijn jullie niet van de standaard vierkante geboortekaartjes? Kies dan voor een geboortekaartje in hartvorm, super origineel! Deze leuke kaartjes worden echt in de vorm van een hart uitgesneden.

Nieuwe collectie: verhuiskaarten!
11-12-2017
Als je gaat verhuizen, dan heb je natuurlijk heel veel aan je hoofd. Je moet inpakken, klussen, inrichten enz. Maar wat ook heel belangrijk is: de verhuiskaarten!

Geboortekaartjes met wilde dieren
15-11-2017
Bij avontuurlijke mensen hoort een stoer geboortekaartje want de geboorte van je kindje is een hele belevenis! Kies daarom voor deze stoere wilde dieren.

Trots op jouw geboortestad!
02-11-2017
Wij zijn beretrots op onze stad Rotterdam. Het is er gezellig, het is er mooi en wij voelen ons hier helemaal thuis. Ben jij ook zo trots op de stad waarin je kindje geboren wordt? Dan zijn deze nieuwe geboortekaartjes met de skyline van jouw stad echt iets voor jou!

Nieuw seizoen, nieuwe kaarten!
19-10-2017
Het wordt steeds eerder donker en steeds later weer licht. Het heeft wel iets, vinden wij. Lekker als je thuis komt, kaarsjes aan, sfeerlichtjes aan en knus op de bank.

Luikvouw geboortekaartjes met foto
09-10-2017
We hebben al heel veel verschillende ontwerpen voor geboortekaartjes met een foto van je kindje, maar deze zijn toch echt bijzonder! Dat verdient je kindje wel, toch? Lees meer over de luikvouw geboortekaartjes met foto.

Trouwkaarten in de vorm van een hart
13-09-2017
Superblij zijn we met het nieuwe formaat kaart in de vorm van een hart! Ga je dit jaar trouwen dan sluit dit formaat perfect aan bij jullie liefde voor elkaar.

Voor ieder feestje een uitnodiging
02-08-2017
Uitnodigingen zijn er in alle soorten en maten en voor uiteenlopende gelegenheden. We zijn afgelopen maand weer druk bezig geweest om onze collectie uit te breiden. Dus zoek je een mooie uitnodiging voor een kinderfeestje of misschien wel een jubileum?

Kerstkaarten in de zomer
19-07-2017
Wie gelooft dat nu... jinglebells in de zomer maar onze nieuwe collectie kerstkaarten 2018 is af! De hele maand mei en juni hebben we hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen en deze maand zetten we deze kaarten online. Dus voor bedrijven die op zoek zijn naar een zakelijke kerstkaart, zij kunnen vanaf 1 augustus bij ons terecht.