Het laatste nieuws over onze kaarten

Wilt u weten wat de laatste trends zijn?

NIEUW: kaarten met foliedruk
16-01-2020
Jaaa!!! Eindelijk is het dan zover, de kaarten met folie zijn vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop! Je kunt kiezen uit 2 kleuren folie namelijk goud of zilver. Binnenkort komt hier een 3e kleur bij, namelijk koper.

Nieuwe trouwkaarten: de trends van 2020
30-12-2019
De meeste huwelijksaanzoeken vinden in december plaats. Ben jij met kerst ten huwelijk gevraagd en plan je in 2020 je huwelijk? Wij hebben de trends nauwkeurig in de gaten gehouden en een heleboel nieuwe trouwkaarten ontworpen.

Kaarten met tekeningen in één lijn getekend
22-12-2019
Kaarten met een prachtige minimalistische lijntekeningen die in één lijn doorlopende getekend zijn. Sowieso best lastig om deze te maken! Maar we vinden deze echt prachtig op zowel geboortekaartjes als trouwkaarten.

Verstuur je eigen kerstkaart!
17-12-2019
Alle kerstbomen zijn opgetuigd, de radio’s draaien volop kerstmuziek en overal brandt gezellig kerstverlichting. Het enige wat ontbreekt is een envelop op de mat. We hebben het natuurlijk over kerstkaarten. Wees dit jaar eens origineel en verras je vrienden en familie met een persoonlijke kerstkaart!

Stuur deze maand je kerst save the date kaarten
06-12-2019
2020 wordt het allermooiste jaar want dan gaan jullie trouwen. Nu kan je natuurlijk niet wachten om je save the date kaarten te versturen, maar dan komen ze tussen de feestdagen aan. Hoe leuk is het dan om een kerst save the date te versturen!

Winter silhouetjes op je geboortekaartje zijn hip
28-11-2019
Prachtige silhouet geboortekaartjes met winterse landschappen, sneeuwpoppen en kindjes met dikke winterkleding. Ga voor een winter geboortekaartje met jouw kindjes in silhouet op het kaartje.

NIEUW: Geboortekaartjes met letters en dieren
13-11-2019
De geboorte van je kindje is een feestje! Dat verdient daarom ook een vrolijk geboortekaartje. De nieuwe collectie van Koningkaart is hip, creatief, maar bovenal super vrolijk. Felle kleuren, dieren en speelse typografie komen terug in deze mooie kaarten. Benieuwd hoe je zelf zo’n hip ontwerp in elkaar zet? Lees dan snel verder!

15% korting op de kerstkaarten
05-11-2019
We zijn bijna aan het aftellen want over 8 weken is het Kerstmis! Een traditie van het kerstdiner op 1e kerstdag met familie en vrienden, een mooi versierde kerstboom met kadootjes eronder en de kerstkaarten rond sturen.

Herfstachtige geboortekaartjes
24-10-2019
Overal vind je prachtig gekleurde herfstbladeren en kastanjes. Bij Koningkaart raakten we geïnspireerd. Hoog tijd om de leukste herfst geboortekaartjes op een rijtje te zetten.

Trouwkaarten: goud en donkergroen voor 2020!
18-10-2019
Twee trouwkaarten trends zien we komend jaar veel terug! Dat is donkergroene waterverf of effen met eenvoudige typografie en foliedruk, dat kan in goud, zilver of brons.