Het laatste nieuws over onze kaarten

Wilt u weten wat de laatste trends zijn?

NIEUW: DIY geboorte- en trouwkaarten
17-07-2018
Ben je op zoek naar een bijzondere kaart voor jullie bruiloft of de geboorte van je kindje? Koningkaart heeft een nieuwe collectie: DIY geboorte- en trouwkaarten. Benieuwd hoe je jouw kaartjes nog specialer maakt? Lees dan snel verder.

Zomerse geboortekaartjes én een snellere website!
28-06-2018
De zomer is weer aangebroken! Tijd om ook onze webshop weer een frisse start te geven. Zoals je waarschijnlijk wel kunt merken is onze website een stuk sneller geworden. Je hebt nu binnen no time een kaartje naar jouw smaak uitgekozen en aangepast

NIEUW: 'ouderwetse' geboortekaartjes
01-06-2018
Om ervoor te zorgen dat onze retro kaartjes zelf geen vintage zouden worden, hebben we de categorie Vintage geboortekaartjes eens goed onder de loep gelegd. Het team van Koningkaart is druk bezig geweest met het opleuken, vernieuwen en ontwerpen van nieuwe vintage geboortekaartjes.

Nieuwe collectie klassieke geboortekaartjes!
25-05-2018
Bij het voorjaar hoort natuurlijk de grote lenteschoonmaak. Het team van Koningkaart besloot om de categorieën bij geboortekaartjes eens een fijne opfrisbeurt te geven en ging daarom flink aan de slag met nieuwe ontwerpen. Dit keer: Klassieke geboortekaartjes!

Trouwkaarten met handlettering
09-05-2018
Op zoek naar een originele trouwkaart met maatwerk? Kies dan voor een trouwkaart met handlettering uit de nieuwe collectie van Koningkaart. Jullie namen worden met de hand geschetst en geschreven voor een uniek resultaat.

Nieuwe geboortekaartjes met foto!
07-05-2018
Wil je het geboortekaartje van jullie zoon of dochter zo persoonlijk mogelijk maken? Dan is het erg leuk om een mooie foto van jullie pasgeboren kindje op de kaart te plaatsen. Want hoe leuk is het dat iedereen gelijk kan zien of jullie kleintje op papa of mama lijkt!?

Nieuwe tweeluik trouwkaarten met (doorlopende) foto
29-03-2018
Niets is zo persoonlijk als een trouwkaart met een mooie foto van jullie samen erop. Gelukkig hebben wij genoeg kaarten waarbij dit mogelijk is. Bekijk ze snel!

Scandinavische trouwkaarten: het complete plaatje
06-03-2018
Het zal je vast niet ontgaan zijn, de nieuwe trouwcollectie van koningkaart staat volledig in het teken van Scandinavië. Wanneer je gaat trouwen is het natuurlijk extra leuk om al je drukwerk in dezelfde stijl te hebben.

Je eigen kaarten en sluitstickers ontwerpen
15-02-2018
We hebben weer iets nieuws op onze website! Naast je eigen kaarten ontwerpen, is het nu ook mogelijk om zelf sluitstickers te maken. Met zo'n sticker heb je je enveloppen zo dichtgeplakt en het staat nog feestelijk ook!

De kaartentrend van het moment: avontuur!
09-02-2018
Op zoek naar een stoer geboortekaartje voor je zoon of dochtertje? Avontuurlijk is de trend van 2018 op het gebied van geboortekaartjes. Koningkaart kon deze trend natuurlijk niet overslaan en is direct aan de slag gegaan met een nieuwe collectie.