Het laatste nieuws over onze kaarten

Wilt u weten wat de laatste trends zijn?

Minimalistische geboortekaarten: simpel en puur
09-04-2019
Heb jij onze nieuwe collectie geboortekaartjes al gezien? De nieuwe ontwerpen staan net online en wij zijn super trots! Dit keer is het team van Koningkaart aan de slag gegaan met minimalisme. Less is more is dan ook heel erg toepasselijk op deze nieuwe collectie.

Nieuwe geboortekaartjes voor een tweeling
22-03-2019
Hoera! Jullie zijn in verwachting. En niet zomaar in verwachting. Nee, na negen maanden mogen jullie niet één, maar twee prachtige kindjes in jullie armen nemen. Dat is natuurlijk een erg bijzondere gebeurtenis en daar hoort een bijzonder geboortekaartje bij. Wij hebben alvast een paar prachtige ontwerpen voor jullie online gezet.

NIEUW: geboortekaartjes met regenboog
27-02-2019
Ben jij in verwachting van je kleintje? Volg je altijd de laatste trends en is je Pinterest vol gepind met de hipste inspiratie? Dan wil je natuurlijk ook een trendy geboortekaartje. Een trendsetter als jij hebt het misschien al voorbij zien komen, maar de nieuwe trend op het gebied van babykamers, posters en natuurlijk geboortekaartjes zijn regenbogen!

Minimalistische trouwkaarten: strak en clean
22-02-2019
Yes! Afgelopen week hebben we weer een nieuwe collectie trouwkaarten online gezet! De ontwerpen zijn vooral strak, minimalistisch en gedurfd. Omschrijft dit helemaal jullie stijl? Lees dan snel verder voor meer inspiratie.

Feestje voor de ogen!
08-02-2019
Ben jij binnenkort jarig, vier je een jubileum of geef je een 21 diner? Er is altijd wel een reden voor een goed feestje. En daar horen natuurlijk leuke uitnodigingen bij. Door de nieuwe collectie van Koningkaart is de uitnodiging in ieder geval een feest voor je ogen!

Zet initialen op jullie trouwkaart!
01-02-2019
Trouwplannen dit jaar? Wacht dan niet te lang met het zoeken naar jullie perfecte trouwkaart, want natuurlijk moeten jullie familie en vrienden wel vrijhouden op deze prachtige dag. Het belangrijkste wat op een trouwkaart moet staan zijn natuurlijk de datum van de grote dan en de namen van de bruid en bruidegom. En hoe leuk zou het zijn om de namen net wat opvallender te maken door jullie initialen op de voorkant te plaatsen?

NIEUW: Trouwkaarten van de Hollandse meesters
24-01-2019
Wie is er nou niet helemaal verliefd op de prachtige schilderkunst uit de gouden eeuw? Iedereen toch? Deze inspirerende schilderijen met prachtige stillevens en landschappen zijn tijdloos. Hoog tijd om dit in de nieuwe trouwkaarten te verwerken.

Populaire nieuwe geboortekaartjes!
16-01-2019
Onze nieuwe collectie geboortekaartjes staat nog maar net online en nu al merken we dat heel veel mensen aan de slag gaan met deze ontwerpen, wat wij echt superleuk vinden om te zien! Maar wat zijn nu de populairste nieuwe geboortekaartjes van dit moment?

Het trouwseizoen is geopend!
10-01-2019
De meeste bruiloften zijn pas in mei en juni. Maar het plannen van deze mooie dag is natuurlijk met het begin van het nieuwe jaar losgebarsten. Er mag dan ook niets ontbreken tijdens jullie sprookjeshuwelijk.

De mooiste kaartjes maak je helemaal zelf!
21-12-2018
Goed nieuws! Wij zijn afgelopen tijd druk bezig geweest met het aanvullen van de illustraties, achtergronden en lettertypes in onze ontwerptool zodat jij het perfecte kaartje helemaal zelf kunt ontwerpen. Kies een formaat naar wens, open het blanco kaartje en laat je creativiteit de vrije loop!