Het laatste nieuws over onze kaarten

Wilt u weten wat de laatste trends zijn?

Een tweede kindje op komst
09-08-2019
Het krijgen van een tweede kindje is een indrukwekkende gebeurtenis in het leven van jullie eerste kindje. Om de acceptatie van een broertje of zusje wat makkelijker te maken is het een goed idee om jullie oudste een plekje te geven op het geboortekaartje.

Nieuw: Wedding Tickets
02-08-2019
Terwijl de meeste mensen hun koffers pakken om vakantie te gaan vieren in een warm land, zwoegen wij bij Koningkaart nog even door. Wij hebben namelijk een fantastisch nieuwe collectie online gezet. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Hippe rompertjes met trendy prints
15-07-2019
Babyrompertjes zijn het meest essentiële kledingstuk in de kledingkast van je pasgeboren kindje. Om de aankondiging van je kindje met een geboortekaartje in de vorm van een rompertje te doen is dan ook superleuk!

De botanische trouwkaarten: go for green!
04-07-2019
Bloemen in het haar, prachtige boeketten op tafel en mooie eucalyptus hebben de trouwwereld veroverd. Het is dan ook niet zo gek dat botanische trouwkaarten super populair zijn. Ben jij op zoek naar een botanische trouwkaart? Lees snel verder.

Geboortekaartjes in jungle stijl
19-06-2019
De nieuwkomers van 2019: jungle!! Stoere dieren en vogels uit het oerwoud die prima passen op een geboortekaartje. We zijn dan ook heel blij met deze trend en we hebben ons flink uitgeleefd met allemaal superleuke nieuwe ontwerpen.

Grafische geboortekaartjes: strak en modern
05-06-2019
Grafische geboortekaartjes met gekleurde vlakken zijn hot! We hebben nieuwe ontwerpen gemaakt in diverse soorten en maten en je kunt de keuren zelf aanpassen. Zo kun je de geboortekaart helemaal naar je eigen hand zetten zoals jij dat wenst.

Trouwkaarten: de nieuwe DIY collectie
23-05-2019
Het was de opkomende trend van het afgelopen jaar: de DIY kaarten. We hebben ze in alle soorten en maten voorbij zien komen en vooral bij de trouwkaarten waren ze mega populair. En wij begrijpen wel waarom, met deze ontwerpen tover je jouw trouwkaart gemakkelijk om tot een originele uitnodiging.

Beestachtige geboortekaartjes!
25-04-2019
De lente is weer begonnen, de zon gaat schijnen en er worden kleine diertjes geboren! Goede reden om ook nieuwe geboortekaarten te maken met schattige beestjes erop. Benieuwd naar onze nieuwe beestachtige kaartjes? Lees dan snel verder!

Minimalistische geboortekaarten: simpel en puur
09-04-2019
Heb jij onze nieuwe collectie geboortekaartjes al gezien? De nieuwe ontwerpen staan net online en wij zijn super trots! Dit keer is het team van Koningkaart aan de slag gegaan met minimalisme. Less is more is dan ook heel erg toepasselijk op deze nieuwe collectie.

Nieuwe geboortekaartjes voor een tweeling
22-03-2019
Hoera! Jullie zijn in verwachting. En niet zomaar in verwachting. Nee, na negen maanden mogen jullie niet één, maar twee prachtige kindjes in jullie armen nemen. Dat is natuurlijk een erg bijzondere gebeurtenis en daar hoort een bijzonder geboortekaartje bij. Wij hebben alvast een paar prachtige ontwerpen voor jullie online gezet.