Het laatste nieuws over onze kaarten

Wilt u weten wat de laatste trends zijn?

Trouwkaarten in de vorm van een hart
13-09-2017
Superblij zijn we met het nieuwe formaat kaart in de vorm van een hart! Ga je dit jaar trouwen dan sluit dit formaat perfect aan bij jullie liefde voor elkaar.

Voor ieder feestje een uitnodiging
02-08-2017
Uitnodigingen zijn er in alle soorten en maten en voor uiteenlopende gelegenheden. We zijn afgelopen maand weer druk bezig geweest om onze collectie uit te breiden. Dus zoek je een mooie uitnodiging voor een kinderfeestje of misschien wel een jubileum?

Kerstkaarten in de zomer
19-07-2017
Wie gelooft dat nu... jinglebells in de zomer maar onze nieuwe collectie kerstkaarten 2018 is af! De hele maand mei en juni hebben we hard gewerkt aan nieuwe ontwerpen en deze maand zetten we deze kaarten online. Dus voor bedrijven die op zoek zijn naar een zakelijke kerstkaart, zij kunnen vanaf 1 augustus bij ons terecht.

Nieuwe fotokaarten bij Koningkaart!
07-07-2017
Sinds kort hebben wij nieuwe trouwkaarten met foto’s. Deze kaarten kun je aan de voorkant vanuit het midden openklappen. Aan de ene kant een foto en aan de andere kant jullie namen. Alle verdere informatie over de bruiloft staat overzichtelijk aan de binnenkant. Een originele, strakke en romantische trouwkaart!

Geboortekaartjes met labels
03-07-2017
De geboorte van jullie kindje is erg bijzonder, daar hoort dan een bijzonder geboortekaartje bij. Bij Koningkaart ben je dan bij het juiste adres. Sinds kort bieden wij weer iets heel nieuws en unieks aan: labelkaartjes! Dat is een extra kaartje vooraan je geboortekaart. Er zijn verschillende soort labelkaartjes: met een foto, een quote, de datum, gewicht en lengte of de naam van jullie pasboren spuit. Maar je kunt ook zelf iets bedenken.

Scandinavische elementen op je geboortekaartje
27-06-2017
Sinds kort hebben wij Scandinavische geboortekaartjes. Deze kaarten zijn vrij simpel met leuke driehoekjes of stipjes. Simpel kan juist heel sterk zijn, net zo sterk als jullie kindje. Scandinavische prints zijn helemaal in. Onder het motto van ‘Less is more’ of terwijl minimalistisch, zijn deze kaarten gemaakt. Strak, modern en hip is de beste omschrijving van deze geboortekaarten.

Trouwkaarten met labels
20-06-2017
Jullie trouwdag moet perfect zijn, net zoals jullie uitnodiging voor de gasten. Daar kunnen wij bij helpen. Om jullie trouwkaart extra bijzonder te maken, kan je er een extra label aan hangen. Dit is wel voor de creatievelingen onder ons, want de labels moeten nog wel zelf geknipt en vastgemaakt worden aan het kaartje met een touwtje. Op het label kan een leuke quote staan, jullie namen, de datum, een foto, het programma of de type uitnodiging. Zo wordt jullie trouwkaart uniek!