Het laatste nieuws over onze kaarten

Wilt u weten wat de laatste trends zijn?

Nieuwe tweeluik trouwkaarten met (doorlopende) foto
29-03-2018
Niets is zo persoonlijk als een trouwkaart met een mooie foto van jullie samen erop. Gelukkig hebben wij genoeg kaarten waarbij dit mogelijk is. Bekijk ze snel!

Scandinavische trouwkaarten: het complete plaatje
06-03-2018
Het zal je vast niet ontgaan zijn, de nieuwe trouwcollectie van koningkaart staat volledig in het teken van Scandinavië. Wanneer je gaat trouwen is het natuurlijk extra leuk om al je drukwerk in dezelfde stijl te hebben.

Je eigen kaarten en sluitstickers ontwerpen
15-02-2018
We hebben weer iets nieuws op onze website! Naast je eigen kaarten ontwerpen, is het nu ook mogelijk om zelf sluitstickers te maken. Met zo'n sticker heb je je enveloppen zo dichtgeplakt en het staat nog feestelijk ook!

De kaartentrend van het moment: avontuur!
09-02-2018
Op zoek naar een stoer geboortekaartje voor je zoon of dochtertje? Avontuurlijk is de trend van 2018 op het gebied van geboortekaartjes. Koningkaart kon deze trend natuurlijk niet overslaan en is direct aan de slag gegaan met een nieuwe collectie.

Onze trend van 2018: trouwkaarten met landschappen
02-02-2018
Gaan jullie in het bos trouwen of zijn jullie gewoon echte natuurliefhebbers? Dan zijn onze kaarten met mooie, sfeervolle landschappen echt wat voor jullie! Bekijk snel onze collectie met Scandinavische trouwkaarten!

Beestachtig leuke geboortekaartjes met dieren
12-01-2018
Ben jij een echte dierenliefhebber? Grote kans dat je deze eigenschap doorgeeft aan je pasgeboren kindje. Speciaal voor deze dierenvrienden hebben we een nieuwe collectie dieren geboortekaartjes ontworpen.

NIEUW! Geboortekaartjes in de vorm van een hartje
09-01-2018
Zijn jullie niet van de standaard vierkante geboortekaartjes? Kies dan voor een geboortekaartje in hartvorm, super origineel! Deze leuke kaartjes worden echt in de vorm van een hart uitgesneden.

Nieuwe collectie: verhuiskaarten!
11-12-2017
Als je gaat verhuizen, dan heb je natuurlijk heel veel aan je hoofd. Je moet inpakken, klussen, inrichten enz. Maar wat ook heel belangrijk is: de verhuiskaarten!

Geboortekaartjes met wilde dieren
15-11-2017
Bij avontuurlijke mensen hoort een stoer geboortekaartje want de geboorte van je kindje is een hele belevenis! Kies daarom voor deze stoere wilde dieren.

Trots op jouw geboortestad!
02-11-2017
Wij zijn beretrots op onze stad Rotterdam. Het is er gezellig, het is er mooi en wij voelen ons hier helemaal thuis. Ben jij ook zo trots op de stad waarin je kindje geboren wordt? Dan zijn deze nieuwe geboortekaartjes met de skyline van jouw stad echt iets voor jou!