Het laatste nieuws over onze kaarten

Wilt u weten wat de laatste trends zijn?

Trouwkaarten: goud en donkergroen voor 2020!
18-10-2019
Twee trouwkaarten trends zien we komend jaar veel terug! Dat is donkergroene waterverf of effen met eenvoudige typografie en foliedruk, dat kan in goud, zilver of brons.

Zakelijke kerstkaarten voor 2020
14-10-2019
Het is inmiddels half oktober, buiten is het regenachtig en het wordt langzaam kouder en steeds vroeger donkerder. Het einde van het jaar komt weer in zicht en dat betekent dus dat het voor uw bedrijf weer tijd is om de kerstkaarten te gaan voorbereiden!

Waarom save the date kaarten sturen?
30-09-2019
Het vinden van een geschikte datum voor een gezellig etentje met een vriendengroep kan soms weken duren. Of wat denk je van een dagje uit met de hele familie? Maar hoe doe je dat dan met een bruiloft? Dat doe je door een save the date kaart te sturen.

Nieuw: tijdloze silhouet geboortekaartjes
06-09-2019
Iedereen kent ze wel: de silhouet geboortekaartjes! Deze populaire trend is nog lang niet uit de mode. Hoog tijd voor een nieuwe collectie bij Koningkaart. Dit keer is er voor ieder wat wils. Voor eerste, tweede en derde kindje en tweelingen! Kijk snel verder voor deze hippe kaartjes.

Nieuwe kaarten Babette Harms: vrolijke beestenbende
26-08-2019
Misschien heb je ze al voorbij zien komen op onze instagram. Dat kan haast niet anders, want hij is niet te missen: de nieuwe collectie geboortekaarten van Babette Harms. Wie de kaarten van Babette kent, weet dat deze vrolijke ontwerpen vol schattige tekeningen en vrolijke doodles staan. Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder alles over deze vrolijke collectie.

Party time: nieuwe uitnodigingen
16-08-2019
Bij Koningkaart is er altijd wel een reden voor een feestje! En dat gaat natuurlijk gepaard met een mooie uitnodiging. Want in dit digitale tijdperk is er tenslotte niets zo leuk als een echte originele uitnodiging te versturen én te ontvangen!

Een tweede kindje op komst
09-08-2019
Het krijgen van een tweede kindje is een indrukwekkende gebeurtenis in het leven van jullie eerste kindje. Om de acceptatie van een broertje of zusje wat makkelijker te maken is het een goed idee om jullie oudste een plekje te geven op het geboortekaartje.

Nieuw: Wedding Tickets
02-08-2019
Terwijl de meeste mensen hun koffers pakken om vakantie te gaan vieren in een warm land, zwoegen wij bij Koningkaart nog even door. Wij hebben namelijk een fantastisch nieuwe collectie online gezet. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Hippe rompertjes met trendy prints
15-07-2019
Babyrompertjes zijn het meest essentiële kledingstuk in de kledingkast van je pasgeboren kindje. Om de aankondiging van je kindje met een geboortekaartje in de vorm van een rompertje te doen is dan ook superleuk!

De botanische trouwkaarten: go for green!
04-07-2019
Bloemen in het haar, prachtige boeketten op tafel en mooie eucalyptus hebben de trouwwereld veroverd. Het is dan ook niet zo gek dat botanische trouwkaarten super populair zijn. Ben jij op zoek naar een botanische trouwkaart? Lees snel verder.