Herinnering op hout

herinnering op hout

Geboortekaartje op hout, een mooi aandenken

Alles rondom de geboorte van je kindje is bijzonder. Ook het kiezen van een mooi en geschikt geboortekaartje is een memorabel moment: met dit kaartje kondig je de komst aan van je kindje aan iedereen die je liefhebt. Het kaartje staat vaak nog weken op de kast bij familie en het is een leuk aandenken aan dit geweldige hoogtepunt in je leven. Om een blijvende herinnering te hebben kun je het geboortekaartje laten afdrukken op hout. Zet het houten blok op een plankje in de babykamer om de kamer op een persoonlijke manier aan te kleden. 


Wat zijn de opties voor een geboortekaartje op hout?

Je geboortekaartje op houten blok(ken)

Je kunt kiezen uit verschillende vormen en formaten. Wanneer je een enkel geboortekaartje hebt uitgekozen kun je voor een enkel- of dubbelzijdig bedrukt blok kiezen. Bij een dubbel geboortekaartje kun je kiezen voor een tweeluik of drieluik geboorteblok. Bij het tweeluik wordt de voorzijde en de rechter binnenzijde van de kaart afgedrukt. En bij een drieluik wordt ook de linker binnenzijde van het geboortekaartje gedrukt op hout. De blokken zitten met scharnieren aan elkaar.

Je geboortekaartje op drie houten cirkels

Hang de houten geboortecirkels aan de muur voor een echt eye catcher. Je kunt nog jaren plezier hebben van deze houten herinneringen. Op de set van drie houten cirkels is ruimte voor de naam van je kindje, een lief gedichtje en eventueel de geboortegegevens. Neem contact op voor de mogelijkheden met jouw geboortekaartje.

Deze houten geboorteproducten zorgen voor een blijvende herinnering en je kunt meteen de stijl van het kaartje doorvoeren in de babykamer.