Change the date kaarten

change the date kaarten

Is jullie trouwdatum verzet? We denken graag mee!

Je kijkt vast al een hele lange tijd uit naar jullie trouwdag. De dag moeten verplaatsen of annuleren wegens omstandigheden is dan natuurlijk heel vervelend, zeker als de trouwkaarten al de deur uit zijn. Om jullie gasten op de hoogte te stellen van wijzigingen kun je een change the date kaart versturen. Hopelijk kunnen al jullie naasten de nieuwe datum vrijhouden en alsnog deze bijzondere dag met jullie komen vieren. Kies eventueel een ontwerp dat bij jullie save the date en/of trouwkaarten past. Mis je nog een ontwerp? Neem gerust contact met ons op.50% korting kaarten

Omdat wij begrijpen dat het verplaatsen van je bruiloft een moeilijke en vaak dure beslissing is, bieden wij je deze kaarten aan voor een vriendelijk prijsje, namelijk met 50% korting. Ook hebben we alleen voor enkele kaarten gekozen, zo bespaar je niet alleen op de drukkosten, maar ook op de kosten van de postzegels.

*Let op! Deze kaarten zijn uitsluitend bedoeld voor bruidsparen waarvan de trouwdag geannuleerd is. Andere toepassingen niet mogelijk!

Vragen? Bel direct: 010-2131415
Gratis drukproefcode GP135
Voor 12:00 besteld, vandaag verstuurd

Change the date kaarten, breng al je gasten op de hoogte